اثر پودر پوست سبز گردو (Juglans regia) بر برخی پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر پودر پوست سبز گردو (Juglans regia) بر برخی پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر پودر پوست سبز گردو (Juglans regia) بر برخی پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر پودر پوست سبز گردو (Juglans regia) بر برخی پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر پودر پوست سبز گردو (Juglans regia) بر برخی پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی :

سال انتشار : ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)

تعداد صفحات :۱۳

آزمایش به منظور بررسی اثر پودر پوست سبز گردو بر پاسخ های ایمنی، با استفاده از ۲۰۰ قطعه جوجه گوشتی انجام شد. جوجه ها به پنج گروه و هر گروه به ۴ زیرگروه ۱۰ قطعه ای تقسیم شدند. مقادیر صفر، ۱، ۲، ۳ و ۴ درصد پودر پوست سبز گردو به جیره اضافه شد. تزریق داخل عضلانی ۰.۱ میلی لیتر محلول ۲۵ درصد گلبول قرمز گوسفند در روزهای ۸ و ۲۲ انجام شد و عیار پادتن IgG و IgM از طریق آزمایش هماگلوتیناسیون در روزهای ۲۱، ۲۸، ۳۵ و ۴۲ تعیین شد. در ۴۲ روزگی، نمونه ی خون جمع آوری شد و سلول های قرمز و سفید خون شمارش شد و بعد از ذبح پرنده وزن چربی احشایی و اندام های احشایی تعیین گردید. در ۲۱ روزگی عیار پادتن IgM تیمارهای ۴ درصد پودر پوست سبز گردو (۲.۹۳) بیشتر از شاهد (۲.۱۲) بود (P<0.05). در ۴۲ روزگی عیار پادتن IgG تیمارهای ۴ (۵.۵)، ۳ (۵.۲۵) و ۲ درصد (۴.۸۱) پودر پوست سبز گردو بیش تر از شاهد (۳.۶۸) بود (P<0.05). نسبت هتروفیل به لنفوسیت و درصد هتروفیل در تیمار ۴ درصد پودر پوست سبز گردو (به ترتیب ۰.۵۵ و ۳۳.۲۳) کم تر از شاهد بود (P<0.05). همچنین درصد لنفوسیت در تیمار ۴ درصد پودر پوست سبز گردو (۵۹.۹۶) بیش تر از شاهد (۵۶.۸۷) بود (P<0.05). بالاترین درصد وزن نسبی بورس در تیمار ۲ (۰.۱۷)، ۳ (۰.۱۷) و ۴ (۰.۱۶) درصد پودر پوست سبز گردو مشاهده شد (P<0.05). علاوه بر آن درصد وزن نسبی تیموس در تیمار ۳ (۰.۵۹) و ۴ (۰.۵۴) درصد پودر پوست سبز گردو بیش تر از شاهد بود (P<0.05). بنابراین با توجه به یافته های حاصل از این مطالعه افزودن پودر پوست سبز گردو به جیره می تواند سبب بهبود عملکرد ایمنی جوجه های گوشتی گردد.

کلید واژه: پوست سبز گردو، جوجه گوشتی، سیستم ایمنی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.