ارزیابی سطوح مختلف پروتئین خام و اسید آمینه ترئونین جیره بر پاسخ های ایمنی و پارامترهای بیوشیمیایی خون در بوقلمون های بومی ایران


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی سطوح مختلف پروتئین خام و اسید آمینه ترئونین جیره بر پاسخ های ایمنی و پارامترهای بیوشیمیایی خون در بوقلمون های بومی ایران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی سطوح مختلف پروتئین خام و اسید آمینه ترئونین جیره بر پاسخ های ایمنی و پارامترهای بیوشیمیایی خون در بوقلمون های بومی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی سطوح مختلف پروتئین خام و اسید آمینه ترئونین جیره بر پاسخ های ایمنی و پارامترهای بیوشیمیایی خون در بوقلمون های بومی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی سطوح مختلف پروتئین خام و اسید آمینه ترئونین جیره بر پاسخ های ایمنی و پارامترهای بیوشیمیایی خون در بوقلمون های بومی ایران :

سال انتشار : ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۲

پژوهش حاضر به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین خام (CP) و ترئونین (Thr) جیره بر پاسخ ایمنی و پارامتر های بیوشیمیایی خون در بوقلمون های بومی ایران انجام گردید. تعداد ۱۶۰ بوقلمون بومی نر ۴ هفته بطور تصادفی به آزمایش فاکتوریل ۵×۲ تخصیص یافتند. تیمارها شامل دو سطح جیره ای پروتئین خام (۹۰ و ۱۰۰ درصد توصیه NRC) و ۵ سطح ترئونین (۰.۸۵ ۰.۷۵، ۰.۹۵، ۱.۰۵ و ۱.۱۵ درصد جیره) بودند. نتایج نشان داد که کاهش سطح پروتئین خام جیره بر روی پاسخ ایمنی سلولی و هومورال و پارامترهای سرم خون اثر معنی داری نداشت (P<0.05). همچنین مقادیر مختلف ترئونین نتوانسته بود پاسخ ایمنی سلولی و پاسخ آنتی بادی در برابر SRBC در ۷ روز پس از چالش اول را در بوقلمون های بومی تحت تاثیر قرار دهد (P<0.05). اگرچه در چالش ثانویه تیمارهای حاوی ۰.۸۵ و ۱.۱۵ درصد ترئونین، بالاترین سطح آنتی بادی در برابر SRBC را داشته و با گروه حاوی ۰.۹۵ ترئونین اختلاف معنی داری داشتند (P<0.05). سطوح مختلف پروتئین خام و اسید آمینه ترئونین اثر معنی داری بر مقادیر گلوکز، کلسترول، تری گلیسرید، آلبومین، HDL،LDL و VLDL نداشتند (P<0.05). اگرچه سطح ۱.۰۵ درصد ترئونین، سطح توتال پروتئین و اسید اوریک را در سرم بوقلمون های بومی بطور معنی داری افزایش داده بود (P<0.05). باستثنای اسید اوریک، هیچ اثر متقابلی بین پروتئین خام و ترئونین در پارامترهای اندازه گیری شده مشاهده نگردید (P<0.05). نتایج مطالعه حاضر بطور کلی نشان داد که مکمل کردن اسید آمینه ترئونین در جیره می تواند باعث بهبود پاسخ ایمنی هومورال و افزایش سطح اسید اوریک سرم در بوقلمون های بومی گردد، اگرچه مقادیر مختلف پروتئین خام تاثیری بر این پارامترها نداشت.

کلید واژه: ترئونین، پروتئین خام، پاسخ ایمنی، پارامترهای خونی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.