جستجوی سالمونلا انتریکا سرووار اینفنتیس با PCR در بین جدایه های گروه C سالمونلای طیور و تعیین الگوی مقاومت دارویی آن ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جستجوی سالمونلا انتریکا سرووار اینفنتیس با PCR در بین جدایه های گروه C سالمونلای طیور و تعیین الگوی مقاومت دارویی آن ها دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جستجوی سالمونلا انتریکا سرووار اینفنتیس با PCR در بین جدایه های گروه C سالمونلای طیور و تعیین الگوی مقاومت دارویی آن ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جستجوی سالمونلا انتریکا سرووار اینفنتیس با PCR در بین جدایه های گروه C سالمونلای طیور و تعیین الگوی مقاومت دارویی آن ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جستجوی سالمونلا انتریکا سرووار اینفنتیس با PCR در بین جدایه های گروه C سالمونلای طیور و تعیین الگوی مقاومت دارویی آن ها :

سال انتشار : ۱۳۹۴

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)

تعداد صفحات :۹

سالمونلوز یکی از مهم ترین بیماری های زئونوز است که توسط طیف وسیعی از سرووار های سالمونلا ایجاد می شود. آخرین بررسی ها در گله های طیور، بیانگر افزایش شیوع سروتیپ های گروه C در میان سالمونلاهای جدا شده است. سرووار سالمونلا اینفنتیس یکی از اعضای گروه سرمی C و از مهم ترین زئونوزهای این گروه به حساب می آید. هدف از این مطالعه، جستجوی سرووار سالمونلا اینفنتیس در میان مجموعه ی وسیعی از سالمونلاهای گروه C بود. بدین منظور یک صد جدایه سالمونلای گروه C از مخزن باکتریایی گروه بیماری های طیور دانشکده ی دامپزشکی دانشگاه تهران انتخاب شد. با استفاده از روش PCR و به کارگیری پرایمرهای اختصاصی سالمونلا اینفنتیس، شیوع این سروتیپ در بین صد جدایه مشخص گردید. سپس با استفاده از روش دیسک دیفوزیون، الگوی مقاومت دارویی جدایه های سالمونلا اینفنتیس در برابر ترکیبات ضد میکروبی رایج در پزشکی و دامپزشکی مشخص شد. نتایج این مطالعه نشان داد که در میان این ۱۰۰ جدایه، ۷۹ درصد متعلق به سروتیپ سالمونلا اینفنتیس بودند. نتایج آزمایش سنجش حساسیت ضد میکروبی حاکی از حساسیت تمامی جدایه ها در مقابل فلورفنیکل و دانوفلوکساسین بود. بیش ترین مقاومت دارویی نیز مقابل تتراسایکلین، نالیدیکسیک اسید و فورازولیدون مشاهده شد. مقاومت های دارویی چندگانه در این مطالعه بسیار رایج بود. همه ی جدایه ها حداقل نسبت به ۴ ترکیب ضد میکروبی به طور همزمان مقاوم بودند و حداکثر مقاومت چندگانه دارویی نیز در مقابل ۱۱ ترکیب مشاهده شد. نتایج تحقیق کنونی بیانگر شیوع بالای سالمونلا اینفنتیس با مقاومت بالای دارویی در گله های مرغ گوشتی است که از لحاظ اپیدمیولوژیکی و زئونوز بودن برای موارد سالمونلوز انسانی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

کلید واژه: جوجه گوشتی، سالمونلا سرووار اینفنتیس، PCR، حساسیت ضد میکروبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.