بررسی تنوع ژنتیکی جذب و تجمع فسفر و تاثیر آن ها بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه در ژنوتیپ های جو در شرایط دیم


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تنوع ژنتیکی جذب و تجمع فسفر و تاثیر آن ها بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه در ژنوتیپ های جو در شرایط دیم دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تنوع ژنتیکی جذب و تجمع فسفر و تاثیر آن ها بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه در ژنوتیپ های جو در شرایط دیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تنوع ژنتیکی جذب و تجمع فسفر و تاثیر آن ها بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه در ژنوتیپ های جو در شرایط دیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تنوع ژنتیکی جذب و تجمع فسفر و تاثیر آن ها بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه در ژنوتیپ های جو در شرایط دیم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زراعت دیم ایران

تعداد صفحات :۲۲

کم جذبی فسفر در رشد و عملکرد ژنوتیپ و ارقام جو در خاک های آهکی در شرایط دیم محدودیت عمده ای در تولید جو ایجاد می کند و باعث کاهش عملکرد و کیفیت محصول می گردد. لذا برای ارزیابی تنوع ژنتیکی در بین ژنوتیپ های جو از نظر جذب و تجمع فسفر در ساقه و بذر و تاثیر این صفات بر صفات موفوفیزیولوژیک موثر در افزایش عملکرد دانه، تعداد ۱۰۰ ژنوتیپ جو مشتمل بر ارقام محلی، اصلاح شده و لاین های بومی جو در مزرعه و بصورت دیم بررسی شدند. آزمایش با دو تیمار فسفر در قالب طرح لاتیس مربع در موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور اجرا گردید. بین ژنوتیپ ها برای صفات غلظت و محتوای فسفر در بوته و بذر و نیز تمامی صفات مورفوفیزیولوژیک اختلاف آماری معنی دار وجود داشت. بعلاوه، دامنه تغییرات تمامی صفات مورد مطالعه بسیار زیاد بود که نشانگر وجود تنوع ژنتیکی بسیار زیاد بین ژنوتیپ ها می باشد. بین صفات غلظت و محتوای فسفر در بوته با غلظت و محتوای فسفر در بذر همبستگی مثبت و معنی داری مشاهده شد. محتوای فسفر در بذر نیز با عملکرد دانه و وزن دانه همبستگی مثبت و معنی داری داشت. بعلاوه، بین وزن دانه با عملکرد نیز همبستگی مثبت و معنی داری وجود داشت. بطور خلاصه از نتایج این تحقیق وجود تنوع ژنتیکی برای جذب فسفر در بین ژنوتیپ و ارقام جو استنتاج می شود. همچنین نتایج نشان می دهد جذب و تجمع بیشتر فسفر در برخی از ژنوتیپ ها، موجب افزایش عملکرد و تجمع فسفر در دانه گردید.

کلید واژه: تنوع ژنتیکی، کارائی فسفر، تنش خشکی، جو زراعی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.