اثر تغذیه سطوح مختلف اسانس گیاه اسطوخودوس بر ویژگی های کمی و کیفی تخم مرغ، برخی فراسنجه های خونی و تغییرات ریخت شناسی تخمدان در مرغان تخم گذار


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تغذیه سطوح مختلف اسانس گیاه اسطوخودوس بر ویژگی های کمی و کیفی تخم مرغ، برخی فراسنجه های خونی و تغییرات ریخت شناسی تخمدان در مرغان تخم گذار دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تغذیه سطوح مختلف اسانس گیاه اسطوخودوس بر ویژگی های کمی و کیفی تخم مرغ، برخی فراسنجه های خونی و تغییرات ریخت شناسی تخمدان در مرغان تخم گذار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تغذیه سطوح مختلف اسانس گیاه اسطوخودوس بر ویژگی های کمی و کیفی تخم مرغ، برخی فراسنجه های خونی و تغییرات ریخت شناسی تخمدان در مرغان تخم گذار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تغذیه سطوح مختلف اسانس گیاه اسطوخودوس بر ویژگی های کمی و کیفی تخم مرغ، برخی فراسنجه های خونی و تغییرات ریخت شناسی تخمدان در مرغان تخم گذار :

سال انتشار : ۱۳۹۴

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)

تعداد صفحات :۱۷

آزمایشی به منظور بررسی تاثیر اسانس اسطوخودوس بر عملکرد، خصوصیات کیفی و کمی تخم مرغ، فراسنجه های خونی و ریخت شناسی تخمدان مرغ های تخم گذار لگهورن به مدت ۱۰ هفته با استفاده از ۱۶۰ پرنده در سن ۳۰ هفتگی در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تیمار و ۵ تکرار و ۸ قطعه مرغ در هر تکرار انجام شد. تیمارها شامل تیمار شاهد (بدون افزودنی) و سطوح ۲۰۰، ۴۰۰ و ۶۰۰ ppm اسانس اسطوخودوس بود. فاکتورهای عملکردی شامل درصد تولید تخم مرغ و میانگین وزن تخم مرغ به صورت روزانه و خوراک مصرفی و ضریب تبدیل خوراک به صورت هفتگی و خصوصیات کیفی تخم مرغ نیز به صورت هفتگی اندازه گیری شد. در انتهای آزمایش از هر تکرار ۲ پرنده برای خون گیری و بررسی ریخت شناسی تخمدان به صورت تصادفی کشتار گردید. سطوح مختلف اسانس اسطوخودوس تاثیر معنی داری بر درصد تولید تخم مرغ نداشت (p>0.005) سطوح ۲۰۰ و ۴۰۰ ppm اسانس افزایش معنی دار وزن تخم مرغ را نشان دادند. سطح ppm600 اسانس اسطوخودوس کاهش معنی دار خوراک مصرفی را نشان داد. افزودن اسانس تاثیری بر ضریب تبدیل خوراک نداشت، اما سبب افزایش معنی دار رنگ زرده ی تخم مرغ شد. در ۴ هفته ی آخر نمونه برداری، سطح ppm200 اسانس اسطوخودوس سبب افزایش معنی دار وزن و ضخامت پوسته ی تخم مرغ شد. غلظت تری گلیسیرید، گلوکز و HDL خون تحت تاثیر اعمال تیمارها قرار نگرفت، اما با افزودن اسانس اسطوخودوس به جیره، غلظت کلسترول و LDL خون نسبت به گروه کنترل کاهش معنی داری را نشان داد. هم چنین اعمال تیمارها تاثیر معنی داری بر وزن نسبی تخمدان، اویدوکت و وزن استروما نداشت، اما سطوح ppm200 و ۴۰۰ اسانس اسطوخودوس سبب افزایش معنی دار وزن و تعداد فولیکول های زرد بزرگ شدند. نتایج نشان می دهد که افزودن اسانس اسطوخودوس تا سطح ppm400 وزن تخم مرغ را افزایش و خصوصیات پوسته تخم مرغ و رنگ زرده را بهبود بخشیده و وزن و تعداد فولیکول های زرد بزرگ را افزایش داده است.

کلید واژه: ریخت شناسی تخمدان، فراسنجه های خونی، خواص کیفی تخم مرغ، اسانس اسطوخدوس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.