مطالعه منطقه لغزشی تثبیت شده و تثبیت نشده دیواره خاکبرداری جاده های جنگلی با توجه به تنوع پوشش گیاهی (مطالعه موردی: سری چاچکام چوب و کاغذ مازندران)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه منطقه لغزشی تثبیت شده و تثبیت نشده دیواره خاکبرداری جاده های جنگلی با توجه به تنوع پوشش گیاهی (مطالعه موردی: سری چاچکام چوب و کاغذ مازندران) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه منطقه لغزشی تثبیت شده و تثبیت نشده دیواره خاکبرداری جاده های جنگلی با توجه به تنوع پوشش گیاهی (مطالعه موردی: سری چاچکام چوب و کاغذ مازندران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه منطقه لغزشی تثبیت شده و تثبیت نشده دیواره خاکبرداری جاده های جنگلی با توجه به تنوع پوشش گیاهی (مطالعه موردی: سری چاچکام چوب و کاغذ مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه منطقه لغزشی تثبیت شده و تثبیت نشده دیواره خاکبرداری جاده های جنگلی با توجه به تنوع پوشش گیاهی (مطالعه موردی: سری چاچکام چوب و کاغذ مازندران) :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : محیط زیست طبیعی (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۲۰

در این مطالعه غنای گونه ای، یکنواختی و تنوع پوشش گیاهی در مناطق لغزشی تثبیت شده و تثبیت نشده ترانشه خاکبرداری جاده های جنگلی در طرح جنگلداری سری چاچکام چوب و کاغذ مازندران (ساری) مورد بررسی قرار گرفت. برای انجام این تحقیق بر روی دیواره خاکبرداری مناطق لغزشی تثبیت شده و تثبیت نشده به تفکیک ۱۸ میکرو پلات با ابعاد ۱m´۱m مورد نمونه برداری قرار گرفت (مجموعا ۳۶ میکرو پلات). در هر میکرو پلات تعداد گونه های درختی و درختچه ای و علفی یاداشت شدند. شاخص های مختلف تنوع با استفاده از نرم افزار PAST محاسبه شد و سپس اختلاف بین میانگین شاخص های تنوع گونه ای در دو منطقه به روش تجزیه واریانس one-way (دانکن) در نرم افزار Spss16 مورد آزمون قرار گرفت. نتایج این مطالعه نشان داد که در دو دیواره خاکبرداری مذکور (تثبیت شده و تثبیت نشده)، تعداد گونه های علفی به ترتیب برابر ۱۱۸۵ و ۳۶۶، تعداد زادآوری گونه های درختی ۲۲۰ و ۴۱ عدد و میانگین شاخص غنای منهینیک برای زادآوری گونه-های درختی ۰.۶۱ و ۰.۳۵، میانگین شاخص غنا مارگالف به ترتیب ۰.۴۲ و ۰.۲۵، میانگین شاخص تنوع گونه-ای شانون وینر ۰.۴۴ و ۰.۱۹ و میانگین شاخص تنوع گونه ای سیمپسون ۰.۲۶ و ۰.۱۲ است. همچنین میانگین شاخص غنای گونه ای علفی منهینیک به ترتیب ۰.۷۵ و ۰.۷۳، میانگین شاخص غنا مارگالف ۱.۲۱ و ۰.۷۵، میانگین شاخص تنوع گونه ای شانون، ۱.۲۶ و ۰.۶۶ و میانگین شاخص تنوع گونه ای سیمپسون ۰.۶۳و ۰.۳۴ می باشد. به طورکلی نتایج آزمون های آماری نشان می دهد که شاخص های تنوع و غنا گونه های علفی دارای تفاوت معنی دار در دو ترانشه خاکبرداری مذکور می باشند، اما در مورد زادآوری گونه های درختی تفاوت معنی داری بین شاخص ها مشاهده نشده است.

کلید واژه: تنوع پوشش گیاهی، جاده جنگلی، غنای گونه ای، سری چاچکام ساری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.