بررسی تاثیر سطوح مختلف ویتامین D


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر سطوح مختلف ویتامین D دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر سطوح مختلف ویتامین D  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر سطوح مختلف ویتامین D،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر سطوح مختلف ویتامین D :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات نظام سلامت

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: در سال های اخیر، فواید دریافت پروبیوتیک ها، ویتامین D3 و اسانس روغنی زیره سبز، هر کدام به تنهایی در مدیریت بیماری دیابت مورد توجه قرار گرفته است. در مطالعه حاضر، تولید ماست حاوی غلظت های مختلفی از ویتامین D3 و اسانس روغنی زیره سبز با به کار بردن زمان های مختلف تخمیر برای دستیابی به محصول پروبیوتیک با بالاترین شمارش سلولی باکتری پروبیوتیک که به شکل کشت الحاقی به آن افزوده شده بود، مورد بررسی قرار گرفت و تولید فراورده پروبیوتیک با ارزش سلامتی افزوده برای کمک به افراد دیابتی هدف نهایی مطالعه تعیین شد.روش ها: روش سطح پاسخ با مدل مرکب مرکزی برای بررسی تاثیر سه فاکتور متفاوت شامل اسانس روغنی زیره، ویتامین D3 و زمان تخمیر بر جمعیت سویه پروبیوتیک باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم A7 مورد استفاده قرار گرفت. غلظت اسانس زیره در چهار سطح ۰.۰۱، ۰.۰۲، ۰.۰۳ و ۰.۰۵ درصد و غلظت ویتامین D در پنج سطح ۲۰، ۴۰، ۴۰۰، ۱۰۰۰ و IU 2000 و طول زمان تخمیر در پنج سطح ۳، ۶، ۹، ۱۲ و ۲۴ ساعت متغیرهای آزمایش تعریف شد. بر اساس مدل مورد استفاده، ۱۵ طرح آزمایشی در ۲۰ تکرار تعیین شد و نتایج در نرم افزار (Statistical analysis system) SAS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. تاثیر هر یک از متغیرهای مورد بررسی بر نتیجه نهایی در سطح ۵ درصد احتمال معنی دار در نظر گرفته شد (P<0.05).یافته ها: اثر توام غلظت اسانس زیره و زمان بر نرخ رشد باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم A7 بیشترین اثر را داشت و به ترتیب بعد از آن اثر توام زیره و ویتامینD3 ، ویتامین D3 با توان دو و ویتامین D3 با توان یک بر نرخ رشد بیشینه سویه باکتری واقع شد. بعد از آن، اسانس زیره با توان یک و زمان با توان یک اثر کمی بر نرخ رشد این باکتری نشان داد که شرایط بهینه برای فرمولاسیون حد میانی هر یک از متغیرها تعیین گردید.نتیجه گیری: ماست پروبیوتیک غنی شده با ویتامین D3 و اسانس زیره می تواند حاوی جمعیت بالایی از باکتری زنده (۱۰۷ cfu/ml)از سویه پروبیوتیک الحاقی باشد. این محصول می تواند به عنوان محصول فراسودمند برای افرادی که از بیماری دیابت رنج می برند، مورد استفاده قرار گیرد.

کلید واژه: ماست پروبیوتیک، زیره سبز، ویتامین D

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.