اثرات آنتی اکسیدانی و تحریک کنندگی ایمنی عصاره جلبک سارگاسوم Sargassum angustifolium بر بچه ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات آنتی اکسیدانی و تحریک کنندگی ایمنی عصاره جلبک سارگاسوم Sargassum angustifolium بر بچه ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات آنتی اکسیدانی و تحریک کنندگی ایمنی عصاره جلبک سارگاسوم Sargassum angustifolium بر بچه ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات آنتی اکسیدانی و تحریک کنندگی ایمنی عصاره جلبک سارگاسوم Sargassum angustifolium بر بچه ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات آنتی اکسیدانی و تحریک کنندگی ایمنی عصاره جلبک سارگاسوم Sargassum angustifolium بر بچه ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio :

سال انتشار : ۱۳۹۴

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان

تعداد صفحات :۲۴

در این مطالعه، اثرات سطوح مختلف عصاره جلبک Sargassum angustifolium بر توان دفاعی آنتی اکسیدانی و سیستم ایمنی بچه ماهیان کپور معمولی (۱۲.۲۵±۴۳.۸۵ گرم) طی مدت سه هفته پرورش مورد بررسی قرار گرفت. به این ترتیب که ابتدا عصاره درصد جلبک سارگاسوم در آب دو بار تقطیر شده، تهیه شد. سپس از عصاره مذکور در سه سطح مختلف شامل %۱، %۵ و %۱۰ عصاره جلبک سارگاسوم در هر ۱۰۰ سی سی آب پرورشی، برای حجم ۱۰ لیتری آکواریوم تهیه شد (در سه تکرار) و در هر آکواریوم ۵ قطعه ماهی قرار داده شد. یک تیمار شاهد (فاقد عصاره) نیز در نظر گرفته شد. نمونه برداری از ماهیان برای بررسی فاکتورهای آنتی اکسیدانی و شاخص های ایمنی در روزهای ۷، ۱۴ و ۲۱ انجام شد. نتایج نشان داد که فعالیت کاتالاز و گلوتاتیون در تیمار شاهد با بقیه تیمارها و همچنین بین روزهای مختلف نمونه برداری اختلاف معنی داری نداشت (P>0.05). سطح فعالیت سوپراکسید دیسموتاز در تیمارهای %۵ و %۱۰ عصاره جلبک در مقایسه با تیمار شاهد افزایش معنی داری را نشان داد (P<0.05). طبق نتایج، تیمار %۱۰ عصاره جلبک در مقایسه با سایر تیمارها بیش ترین اثرات آنتی اکسیدانی و تحریک کنندگی ایمنی را بر ماهی کپور معمولی داشت، به طوری که بیش ترین میزان ظرفیت آنتی اکسیدانی کل (۸.۵۶±۰.۶۵mmol/g) در تیمار %۱۰ عصاره در آخرین روز نمونه برداری مشاهده شد. از بین شاخص های ایمنی تعداد کل گلبول های سفید در تیمار %۱۰ عصاره جلبک و فعالیت لیزوزیم در تمام تیمارهای عصاره جلبک با تیمار شاهد افزایش معنی داری را نشان دادند (P<0.05).

کلید واژه: جلبک سارگاسوم، توان دفاع آنتی اکسیدانی، محرک ایمنی، کپور معمولی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.