تاثیر خشک کردن با روش های هوای داغ، تحت خلأ، و انجمادی بر ویژگی های رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه مرو (Salvia macrosiphon)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر خشک کردن با روش های هوای داغ، تحت خلأ، و انجمادی بر ویژگی های رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه مرو (Salvia macrosiphon) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر خشک کردن با روش های هوای داغ، تحت خلأ، و انجمادی بر ویژگی های رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه مرو (Salvia macrosiphon)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر خشک کردن با روش های هوای داغ، تحت خلأ، و انجمادی بر ویژگی های رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه مرو (Salvia macrosiphon)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر خشک کردن با روش های هوای داغ، تحت خلأ، و انجمادی بر ویژگی های رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه مرو (Salvia macrosiphon) :

سال انتشار : ۱۳۹۴

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۳

به منظور بهبود بافت محصولات غذایی، هیدروکلوئیدها به طور گسترده به عنوان مواد ژل دهنده در سیستم های غذایی استفاده می شوند. دانه مرو دارای مقادیر شایان توجهی صمغ (موسیلاژ) با خواص عملکردی مناسب است. این موسیلاژ باعث بهبود خصوصیات رئولوژیکی، بافتی، و کاربردی غذاها می شود. در این پژوهش اثر روش های گوناگون خشک کردن شامل هوای داغ (۴۰، ۵۰، ۶۰، ۷۰، و ۸۰ درجه سلسیوس)، خشک کن انجمادی، و تحت خلأ بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه مرو بررسی شد. ویسکوزیته ظاهری محلول صمغ های خشک شده در سرعت برشی برابر ۶۰ بر ثانیه در محدوده ۰.۱۶۲ تا ۰.۳۴۴ پاسکال ثانیه به دست آمد. با افزایش دمای هوای داغ از ۴۰ به ۸۰ درجه سلسیوس، مقدار ویسکوزیته ظاهری محلول صمغ ها از ۰.۲۷۱ به ۰.۱۶۲ پاسکال ثانیه کاهش یافت. مدل هرشل بالکلی به خوبی قادر به مدل کردن رفتار جریان صمغ دانه مرو در تمامی آزمایش هاست. روش خشک کردن موسیلاژ باعث تغییر خصوصیات بافتی ژل تهیه شده از صمغ شد و بیشترین مقدار عددی مرتبط با سفتی، نیروی چسبندگی، قوام، و چسبندگی بافت ژل تهیه شده مربوط به نمونه های خشک شده با خشک کن انجمادی بود که به ترتیب برابر با ۷۸.۲ گرم، ۱۷.۰ گرم، ۷۹۴.۴، و ۱۵۹.۲ گرم در ثانیه به دست آمد.

کلید واژه: خشک کردن، خلأ، رئولوژی، صمغ دانه مرو، هوای داغ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.