ارزیابی سینتیک رشد و بقاء لاکتوباسیلوس دلبروکی و لاکتوباسیلوس پاراکازئی با به کارگیری سوبسترای جو و مالت و تاثیر آنها بر خصوصیات آنتی اکسیدانی محیط
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی سینتیک رشد و بقاء لاکتوباسیلوس دلبروکی و لاکتوباسیلوس پاراکازئی با به کارگیری سوبسترای جو و مالت و تاثیر آنها بر خصوصیات آنتی اکسیدانی محیط دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی سینتیک رشد و بقاء لاکتوباسیلوس دلبروکی و لاکتوباسیلوس پاراکازئی با به کارگیری سوبسترای جو و مالت و تاثیر آنها بر خصوصیات آنتی اکسیدانی محیط کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی سینتیک رشد و بقاء لاکتوباسیلوس دلبروکی و لاکتوباسیلوس پاراکازئی با به کارگیری سوبسترای جو و مالت و تاثیر آنها بر خصوصیات آنتی اکسیدانی محیط،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی سینتیک رشد و بقاء لاکتوباسیلوس دلبروکی و لاکتوباسیلوس پاراکازئی با به کارگیری سوبسترای جو و مالت و تاثیر آنها بر خصوصیات آنتی اکسیدانی محیط :
سال انتشار : ۱۳۹۶
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)
تعداد صفحات :۱۳
در این مطالعه پتانسیل محیط های جو، جو-مالت و مالت برای رشد و زنده مانی دو گونه لاکتوباسیلوس (لاکتوباسیلوس دلبروکی، لاکتوباسیلوس پاراکازئی) جهت تولید نوشیدنی فراسودمند بررسی شد. سپس تاثیر فرایند تخمیر بر فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوای فنول کل سه محیط ارزیابی شده و با همتایان غیر تخمیری خود مقایسه گردید. نتایج نشان داد باکتری های انتخابی به خوبی در سه محیط رشد کرده به طوری که طی ۱۰ ساعت اول تخمیر pH محیط ها تا حدود ۴.۲۵ کاهش یافت. بالاترین جمعیت میکروبی (۹.۷ log CFU/ml) در محیط مالت به دست آمد. محتوای فنول کل و فعالیت آنتی اکسیدانی محیط ها طی تخمیر به طور قابل توجهی افزایش یافته و محیط مالت تخمیر شده توسطلاکتوباسیلوس پاراکازئی بالاترین میزان فنول کل (۸۳.۹۶ میلی گرم معادل گالیک اسید در ۱۰۰ میلی لیتر) و فعالیت ضد رادیکالی (IC50=0.26ml) نشان داد. به علاوه بیشترین زنده مانی (۱.۲x106CFU/ml) در محیط مالت تخمیر شده با لاکتوباسیلوس دلبروکی ثبت شد.
کلید واژه: جو، مالت، تخمیر، لاکتوباسیلوس، فعالیت آنتی اکسیدانی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.