تاثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی، حسی و بیاتی کیک اسفنجی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی، حسی و بیاتی کیک اسفنجی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی، حسی و بیاتی کیک اسفنجی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی، حسی و بیاتی کیک اسفنجی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی، حسی و بیاتی کیک اسفنجی :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۲

به تاخیر انداختن بیاتی یکی از مسائل مهم صنایع پخت بوده و از جنبه تغذیه ای و اقتصادی حائز اهمیت است. یکی از راه های به تعویق انداختن بیاتی، استفاده از هیدروکلوئیدها به ویژه موسیلاژ گیاهان و دانه های بومی است که از نظر داشتن خواص دارویی، تغذیه ای و ارزان قیمت بودن حائز اهمیت هستند. از این رو در این مطالعه به تاثیر درصدهای مختلف (۰، ۰.۲۵، ۰.۵، ۰.۷۵ و ۱ درصد) موسیلاژ دانه ریحان بر وزن مخصوص خمیر و نیز خواص فیزیکی (حجم، دانسیته ظاهری، تقارن، رطوبت)، سفتی بافت، ویژگی های حسی و بیاتی نمونه های کیک پرداخته شد. نتایج نشان داد که بالاترین وزن مخصوص مربوط به نمونه حاوی ۱ درصد موسیلاژ بود. نمونه حاوی ۰.۲۵ و ۰.۵درصد موسیلاژ با نمونه کنترل از نظر حجم، دانسیته ظاهری و تقارن اختلاف معنی داری نداشتند. این در حالی بود که در روزهای ۱، ۷ و ۱۴ بیشترین درصد رطوبت مربوط به نمونه هایی با ۰.۲۵ و ۰.۵ درصد موسیلاژ و نرمترین بافت مربوط به محصول دارای ۰.۲۵ موسیلاژ بود. نمونه ۰.۵ درصد موسیلاژ به طور معنی داری (P<0.05) مقبولیت حسی بالاتری نسبت به نمونه کنترل داشت.

کلید واژه: موسیلاژ دانه ریحان، کیک اسفنجی، خواص فیزیکی، حسی، بیاتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.