مقایسه ویژگی های کاربردی پروتئین های جدا شده از عضله تیره تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده ازفرآیندهای تغییر pH اسیدی و قلیایی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ویژگی های کاربردی پروتئین های جدا شده از عضله تیره تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده ازفرآیندهای تغییر pH اسیدی و قلیایی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ویژگی های کاربردی پروتئین های جدا شده از عضله تیره تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده ازفرآیندهای تغییر pH اسیدی و قلیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ویژگی های کاربردی پروتئین های جدا شده از عضله تیره تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده ازفرآیندهای تغییر pH اسیدی و قلیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ویژگی های کاربردی پروتئین های جدا شده از عضله تیره تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده ازفرآیندهای تغییر pH اسیدی و قلیایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۸

در این پژوهش، برای استخراج پروتئین از عضله تیره ماهی تون زرد باله (Thunnusalbacares) به روش تغییر pH، از سه تیمار اسیدی با ۳.۵pH، ۳، ۲.۵ و سه تیمار بازی با ۱۱.۵pH، ۱۱، ۱۰.۵ استفاده شد. سپس اثر این تیمارها بر میزان بازدهی پروتئین، اکسایش و ویژگی های کاربردی پروتئین ها بررسی گردید. برطبق نتایج بدست آمده بیش از ۸۰% پروتئین ها بازیافت شدند. در بین دو گروه تیمار مورد بررسی بیش ترین بازیافت پروتئین ها مربوط به تیمارهای قلیایی بود. در این فرآیندها چربی بیش از ۷۰% کاهش یافت که این میزان در تیمارهای قلیایی بالاتر بود. بنابراین میزان اکسایش در نمونه ها نیز پایین بوده است. در بین تیمارها، تیمار اسیدی با ۳.۵pH بیشترین ظرفیت نگهداری آب و تیمار قلیایی با ۱۱pH بیشترین ویسکوزیته را دارا بودند. با توجه به نتایج قدرت ژلی و شاخص های بافتی، پروتئین های بدست آمده از عضله تیره، احتمالا به دلیل تغییر ماهیت پروتئین ها هنگام جابه جایی، نگهداری و فرآوری ماهی تون، ژل مطلوبی تولید نکردند. بر اساس تشکیل باندهای پروتئینی در الکتروفورز شاید بتوان نتیجه گرفت که پایداری پروتئین ها هنگام بالا رفتن pH مناسب بوده است. این پژوهش امکان استفاده از ایزوله پروتئین تون در فرمولاسیون مواد خوراکی مختلف، جایی که نیاز به قدرت ژلی بالا نیست، را مورد تاکید قرار داد و این مهم می تواند ضمن افزایش بهره وری موجب ایجاد ارزش افزوده در صنعت فرآوری آبزیان شود.

کلید واژه: ایزوله پروتئین ماهی، تون زرد باله، عضله تیره، تغییر pH

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.