بررسی ویژگی های بافتی میوه گلابی طی فرآیند خشک کردن در خشک کن قفسه ای


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ویژگی های بافتی میوه گلابی طی فرآیند خشک کردن در خشک کن قفسه ای دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ویژگی های بافتی میوه گلابی طی فرآیند خشک کردن در خشک کن قفسه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی های بافتی میوه گلابی طی فرآیند خشک کردن در خشک کن قفسه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ویژگی های بافتی میوه گلابی طی فرآیند خشک کردن در خشک کن قفسه ای :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۶

در این تحقیق روند تغییرات ویژگی های بافتی گلابی در تیمارهای مختلف خشک شدن به صورت لایه نازک در یک خشک کن قفسه ای در تیمارهای مختلف دما و سرعت هوای خشک کن مورد بررسی و مقایسه قرار گرفتند. آزمایش های خشک کردن در سه سطح دما (۴۰، ۵۰ و ۶۰ درجه سانتی گراد) و سه سطح سرعت هوا (۰.۵، ۱ و ۱.۵ متر بر ثانیه) انجام گرفت و ویژگی های بافتی نمونه های گلابی در پنج سطح محتوای رطوبتی (۸۲، ۶۶، ۵۱، ۳۵ و ۲۰ درصد بر اساس وزن مرطوب) در شرایط مختلف خشک کردن اندازه گیری شد. در این پژوهش از یک سیستم داده برداری بر- خط برای جمع آوری اطلاعات استفاده شد. نتایج حاکی از آن بود که ویژگی های بافتی نمونه ها در طول فرایند خشک کردن تغییر کرده و این تغییرات مرتبط با شرایط خشک کردن است. با کاهش رطوبت محصول طی فرایند خشک شدن سختی بصورت نمایی و پیوستگی بصورت خطی کاهش و قابلیت ارتجاعی و چسبندگی به صورت خطی افزایش یافت. قابلیت جویدن در دامنه رطوبت اندازه گیری شده روند سهمی شکل از خود نشان داد به نحوی که بیشترین مقدار آن در محدوده رطوبت ۴۰ تا ۵۰ درصد مشاهده شد. تجزیه واریانس نشان داد تاثیر دما بر ویژگی های سختی، قابلیت ارتجاعی و قابلیت جویدن معنی دار (p<0.01) بود در حالی که بر پیوستگی و چسبندگی معنی دار نبود. افزون بر آن، مشخص شد که اثر سرعت هوا بر تمام این ویژگی ها معنی دار است. از آنجا که بر اساس نتایج به دست آمده کمترین مقدار قابلیت جویدن (۰.۴۶ ژول) مربوط به دمای ۴۰ درجه سانتی گراد و سرعت ۱ متر بر ثانیه بوده این تیمار بعنوان مطلوب ترین تیمار خشک کردن گلابی پیشنهاد می گردد. مدت زمان خشک شدن در این تیمار در حدود ۳۳.۵ ساعت بود که از کمترین زمان خشک شدن در شرایط ۶۰ درجه سانتی گراد و ۱.۵ متر بر ثانیه تقریبا ۲۴ ساعت طولانی تر و از بلندترین آن در شرایط خشک شدن ۴۰ درجه سانتی گراد و ۰.۵ متر بر ثانیه در حدود ۶.۵ ساعت کوتاه تر بود.

کلید واژه: گلابی، خشک شدن، خواص بافتی، خشک کن قفسه ای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.