اثر مصرف کود دامی بر عملکرد و کیفیت علوفه جو (.Hordeum vulgare L) و شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.) در کشت مخلوط


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر مصرف کود دامی بر عملکرد و کیفیت علوفه جو (.Hordeum vulgare L) و شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.) در کشت مخلوط دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر مصرف کود دامی بر عملکرد و کیفیت علوفه جو (.Hordeum vulgare L) و شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.) در کشت مخلوط  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر مصرف کود دامی بر عملکرد و کیفیت علوفه جو (.Hordeum vulgare L) و شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.) در کشت مخلوط،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر مصرف کود دامی بر عملکرد و کیفیت علوفه جو (.Hordeum vulgare L) و شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.) در کشت مخلوط :

سال انتشار : ۱۳۹۴

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم زراعی ایران

تعداد صفحات :۱۸

به منظور تعیین مناسب ترین ترکیب کشت مخلوط جو و شنبلیله در تیمارهای کود دامی، آزمایشی به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه پژوهشی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان در سال زراعی ۹۴-۱۳۹۳ انجام شد. سطوح کود دامی در چهار سطح (صفر، ۱۲، ۲۴ و ۳۶ تن در هکتار از منبع کود گاوی پوسیده) در کرت های اصلی و هشت نسبت کشت مخلوط جایگزینی و افزایشی شامل ۷۵ درصد جو + ۲۵ درصد شنبلیله، ۵۰ درصد جو + ۵۰ درصد شنبلیله، ۲۵ درصد جو + ۷۵ درصد شنبلیله، ۱۰۰ درصد جو + ۱۶.۶ درصد شنبلیله، ۱۰۰درصد جو + ۳۳.۳ درصد شنبلیله، ۱۰۰ درصد جو + ۵۰ درصد شنبلیله و کشت خالص هر دو گیاه در کرت های فرعی قرار داده شدند. نتایج نشان داد که بیشترین عملکرد ماده خشک (۳۱۶۶ کیلوگرم در هکتار) از تیمار ۱۰۰درصد جو+۵۰ درصد شنبلیله با تیمار کودی ۳۶ تن در هکتار به دست آمد. بالاترین میزان پروتئین خام و قابلیت هضم ماده خشک از تیمار شنبلیله خالص با تیمار کود دامی ۳۶ تن در هکتار به دست آمد. بالاترین میزان کربوهیدات کل از تیمار جو خالص با سطح کودی ۲۴ تن در هکتار به دست آمد. براساس نتایج این آزمایش، تیمار ۱۰۰درصد جو + ۵۰ درصد شنبلیله در تیمار کود دامی ۳۶ تن در هکتار، به جهت تولید بالاترین مقدار علوفه خشک و بهترین کیفیت علوفه و بالاترین مقدار نسبت برابری زمین (۱.۱۸۰)، مناسب ترین ترکیب مخلوط این دو گیاه شناخته شد. با توجه به اهمیت توام عملکرد و کیفیت علوفه و بر اساس نتایج آزمایش حاضر، تیمار ۱۰۰درصد جو + ۵۰ درصد شنبلیله با مصرف ۳۶ تن در هکتار کود دامی، بهترین ترکیب تیماری برای منطقه مورد آزمایش شناخته شد.

کلید واژه: پروتئین خام، جو، شنبلیله، کشت مخلوط، قابلیت هضم ماده خشک و نسبت برابری زمین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.