ارزیابی عملکرد و کیفیت علوفه لاین های شبدر ایرانی (.Trifolium resupinatum L) در شرایط اقلیمی کرج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی عملکرد و کیفیت علوفه لاین های شبدر ایرانی (.Trifolium resupinatum L) در شرایط اقلیمی کرج دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی عملکرد و کیفیت علوفه لاین های شبدر ایرانی (.Trifolium resupinatum L) در شرایط اقلیمی کرج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی عملکرد و کیفیت علوفه لاین های شبدر ایرانی (.Trifolium resupinatum L) در شرایط اقلیمی کرج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی عملکرد و کیفیت علوفه لاین های شبدر ایرانی (.Trifolium resupinatum L) در شرایط اقلیمی کرج :
سال انتشار : ۱۳۹۴
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم زراعی ایران
تعداد صفحات :۲۰
به منظور تعیین ارزش غذایی علوفه لاین های شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.)،۱۵ لاین شبدر به صورت کرت های خرد شده در زمان در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار به مدت دو سال (۸۹ و ۱۳۸۸) در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج و آزمایشگاه بخش تغذیه موسسه تحقیقات علوم دامی کشور مورد مقایسه قرار گرفتند. تجزیه واریانس مرکب داده ها نشان داد که بین لاین های شبدر ایرانی از نظر میزان پروتئین، قابلیت هضم ماده خشک، قابلیت هضم ماده آلی، قابلیت هضم ماده آلی در ماده خشک و محتویات دیواره سلولی (NDF وADF) تفاوت معنی داری وجود داشت. لاین های برتراز نظر کیفیت علوفه متعلق به توده ها و جمعیت های شبدر اقلید فارس، کردستان، محلی زابل، هفت چین شازند و بالاده کازرون بودند. مقایسه میانگین ها نشان داد که بیشترین عملکرد علوفه تر و خشک مربوط به لاین ۱ (به ترتیب ۳۱.۸ و ۶.۶ تن در هکتار) بود و این برتری نسبت به توده شاهد ۱۰ و ۷.۶ درصد بود. مقایسه بین چین ها نشان داد که چین اول با ۴۷.۶ تن علوفه تر و ۹.۶تن در هکتار علوفه خشک، نسبت به چین دوم و سوم برتری داشت. مقایسه سال ها نشان داد که سال اول با ۳۳.۱ تن علوفه تر و ۶.۸ تن در هکتار علوفه خشک نسبت به سال دوم، حدود ۹ درصد برتری داشت. به طور کلی از نظر عملکرد کمی و کیفیت علوفه لاین های ۱، ۲، ۳، ۵، ۶ و ۸ به عنوان لاین های امید بخش شناسایی شدند که می توانند برای تولید علوفه با ارزش غذایی مناسب برای تغذیه دام ها در نظر گرفته شوند.
کلید واژه: ارزش غذایی علوفه، شبدر، قابلیت هضم و میزان پروتئین
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.