مقاله نگرشی بر پدیده های موجود در سنگهای منطقه بیدوئیه کرمان بافت های نامتعادل در پلاژیوکلاز، تشکیل انواع پلی مورف های سیلیس ، اسفرولیتی شدن


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نگرشی بر پدیده های موجود در سنگهای منطقه بیدوئیه کرمان بافت های نامتعادل در پلاژیوکلاز، تشکیل انواع پلی مورف های سیلیس ، اسفرولیتی شدن دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نگرشی بر پدیده های موجود در سنگهای منطقه بیدوئیه کرمان بافت های نامتعادل در پلاژیوکلاز، تشکیل انواع پلی مورف های سیلیس ، اسفرولیتی شدن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نگرشی بر پدیده های موجود در سنگهای منطقه بیدوئیه کرمان بافت های نامتعادل در پلاژیوکلاز، تشکیل انواع پلی مورف های سیلیس ، اسفرولیتی شدن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نگرشی بر پدیده های موجود در سنگهای منطقه بیدوئیه کرمان بافت های نامتعادل در پلاژیوکلاز، تشکیل انواع پلی مورف های سیلیس ، اسفرولیتی شدن :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

منطقه مورد مطالعه در ۲۰ کیلومتری شهر کرمان واقع شده است . سنگهای ولکانیکی این منطقه دارای طول تقریبی ۲۵ کیلومتر و عرض ۵ کیلومتر می باشد. بر اساس مطالعات پتروگرافی و آنالیز شیمیایی سنگهای منطقه به بازالت، تراکی آندزیت، آندزیت ، توفو برش داسیتی و ریوداسیتی تقسیم می شود. از مهمترین پدیده هایی که در سنگهای منطقه اتفاق افتاده است می توان به بافت غربالی، تحلیل رفتگی و قطع زونینگ در پلاژیوکلازها ۲- اسفرولیتی شدن ۳- تشکیل فرمهای مختلف سیلیس اشاره کرد. به غیر از موارد فوق ، کانیها و فلزاتی همچون آهن و مس به صورت رگهای و پورفیری ، بنتونیت ، کائولن، ژیپس ، گوگرد، کلسیت و زئولیت در سنگهای منطقه اشاره نمود.
تشکیل بافت غربالی درپلاژیوکلاز را می توان به کاهش فشار در اثر صعود ماگما نسبت داد که نبود شواخد اختلاط ماگمایی و ایجاد حاشیه واجذبی در آمفیبل و بیوتیت، ایناحتمال را قوی تر می سازد. انواع شکلهای اسفرولیت مانندکروی ، پلی گونال، پلی گونال شاخه دار، نامنظم در ریوداسیت، نشان دهنده هم رشدی آلکالی فلدسپار و کوارتز و همچنین تاثیر سیالات هیدروترمال می باشد. فرمهای مختلف سیلیس به شکل آگات رگه ای ، آگات آمیگدالوئیدال، ژئود، کالسدوئن ، ژاسپر، ساردونیکس، انیکس، چرت و اوپال در منطقه وجود دارد.
به علت اینکه تشکیل بنتونیت نمی تواند سیلیس لازم جهت شکل گیری فرمهای مختلف سیلیس را فراهم سازد، آلتراسیون سنگ ولکانیکی مادر مخصوصا توف ها توسط سیالات گرمابی و نفوذ محلول هیدروترمال پیشنهاد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.