برآورد ارتفاع رواناب با استفاده از روش شماره منحنی و ابزار Arc CN-Runoff (مطالعه موردی: حوضه آبخیز کشار، تهران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 برآورد ارتفاع رواناب با استفاده از روش شماره منحنی و ابزار Arc CN-Runoff (مطالعه موردی: حوضه آبخیز کشار، تهران) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد برآورد ارتفاع رواناب با استفاده از روش شماره منحنی و ابزار Arc CN-Runoff (مطالعه موردی: حوضه آبخیز کشار، تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی برآورد ارتفاع رواناب با استفاده از روش شماره منحنی و ابزار Arc CN-Runoff (مطالعه موردی: حوضه آبخیز کشار، تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن برآورد ارتفاع رواناب با استفاده از روش شماره منحنی و ابزار Arc CN-Runoff (مطالعه موردی: حوضه آبخیز کشار، تهران) :

سال انتشار : ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : جغرافیا

تعداد صفحات :۱۸

با توجه به بحران جهانی آب، داشتن اطلاعات درست از آن در نقاط مختلف برای مدیریت برنامه ریزی و بهینه سازی ضروری است. روش های مرسوم اندازه گیری بسیار پرهزینه، وقت گیر و دشوار است که سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) به منظور تخمین رواناب حوضه آبریز در سال های اخیر جهت کاهش این مشکل مورداستفاده قرارگرفته است. در این تحقیق، با استفاده از بارندگی روزانه در نرم افزار SMADA دوره بازگشت ۲ و ۵۰ ساله حاصل شد. ابزار ArcCN-Runoff با توجه به صحت و دقت بالایی که در پژوهش های متعدد از آن حاصل شده جهت ایجاد نقشه های شماره منحنی و ارتفاع و حجم رواناب در حوضه کشار مورداستفاده قرار گرفت. منطقه کشار به سه گروه هیدرولوژیکی B, C, Dو هفت کاربری تقسیم شد. نتایج تحقیق نشان داد CN 79 در گروه هیدرولوژیکی C بیشترین مساحت (۵۶.۰۸ درصد) از اراضی سطح حوضه را شامل می شود، خاک هایی بانفوذپذری کم که توانایی تولد رواناب آن ها نسبتا زاد است و ۱۵ درصد از منطقه CN بالای ۸۰ را در بر می گیرند، این درحالیست که به دلیل وقوع رگبارهای شدید و کوتاه مدت، ریزش باران های طولانی مدت همزمان با بالا رفتن درجه حرارت و ذوب شدید برف، این حوضه در معرض خطر سیلاب قرار می گیرد.

کلید واژه: ArcCN-Runoff، تخمین رواناب، حوضه کشار، شماره منحنی، روش SCS

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.