مقاله نقش هیدروکلوئیدها در تولید مواد غذایی کم چرب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش هیدروکلوئیدها در تولید مواد غذایی کم چرب دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش هیدروکلوئیدها در تولید مواد غذایی کم چرب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش هیدروکلوئیدها در تولید مواد غذایی کم چرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش هیدروکلوئیدها در تولید مواد غذایی کم چرب :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
چربی ها و روغن ها به عنوان منابع مهم تأمین مواد مغذی، انرژی، ایجاد طعم و احساس دهانی مطلوب در ماده غذایی و به عنوان محیط واسطه انتقال حرارت طی پخت غذا می باشند. سرخ کردن نیز یکی از روش هایی می باشد که موجب ا نتقال روغن به ماده غذایی و خروج رطوبت از ماده غذایی می باشد. از جمله مشکلات این روش، جذب بالای روغن در ماده غذایی می باشد که با مصرف مواد غذایی حاوی روغن بیش از مورد نیاز مصرف روزانه بدن، مشکلاتی نظیر چاقی، سطح کلسترول بالا، فشار خون و بیماری های قلب و عروق را به همراه دارد. لذا تلاش برای تولید ماده غذایی یا طعم و مزه مطلوب و جذب کمتر روغن روز به روز در حال افزایش می باشد. یکی از راه اکرها پوششمواد غذایی با هیدروکلوئید ها قبل از سرخ کردن می باشد. هیدروکلوئیدها به عنوان پوشش در افزایش پایداری فیزیکی و ساختار ژلی استفاده می شود و معمولاً به طور مستقیم بر عطر و طعم مواد غذایی تأثیر ندارند. اما در نگهداری عطر و طعم، آب، امولسیون کنندگی مؤثر می باشد و تبخیر را کاهش و باعث دریافت کمتر روغن می شد. لذا جهت دستیابی به مواد غذایی سرخ شده کم پرب استفاده از پوشش های هیدروکلوئیدی میتواند روش مؤثری باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.