جداسازی و شناسایی باکتری های لاکتیکی حاصل از فرآورده لبنی سنتی (ریچال ماستی)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی و شناسایی باکتری های لاکتیکی حاصل از فرآورده لبنی سنتی (ریچال ماستی) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی و شناسایی باکتری های لاکتیکی حاصل از فرآورده لبنی سنتی (ریچال ماستی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی و شناسایی باکتری های لاکتیکی حاصل از فرآورده لبنی سنتی (ریچال ماستی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی و شناسایی باکتری های لاکتیکی حاصل از فرآورده لبنی سنتی (ریچال ماستی) :

سال انتشار : ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۹

در این مطالعه، مقداری ریچال از ماست سنتی و سبزیجات محلی در مشک تهیه گردید. در شرایط استریل نمونه برداری و کشت در محیط های اختصاصی، جدا و خالص سازی سوش ها لاکتیکی انجام پذیرفت. در ادامه برخی خواص بیوشیمیایی، آنتی باکتریایی، همچنین شرایط رشد در دما، زمان و نحوه تلقیح در محیط های مختلف بررسی شد. در این مطالعه ۳۰ کلنی جدا و خالص سازی شدند که همگی گرم مثبت، تعداد ۲۸ کلنی کاتالاز منفی، ۲۶ کلنی هموفرمنتاتیو، ۱ کلنی هترو فرمنتاتیو، ۲۰ کلنی آئروتولورنت و ۱۰ کلنی بی هوازی اجباری بودند. ۱۳ کلنی دارای پایداری حرارتی بودند. بهترین محیط برای رشد سویه ها محیط Lacto Agar و Milk Agar بودند و تمام کلنی ها شیر را تخمیر کردند. خواص ضدباکتریایی سویه ها بر روی سه باکتری باسیلوس تورینجینسیس، باسیلوس سوبیتلوس و سالمونلا تایفی موریوم مورد ارزیابی قرار گرفت که همگی دارای خواص آنتی باکتریایی بوده ولی سالمونلا مقاومت بیشتری از خود نشان داد. با توجه به نتایج این پژوهش و خوراکی بودن ریچال به نظر می رسد این باکتری های لاکتیکی پتانسیل بالقوه ای جهت استفاده به عنوان استارتر در صنایع لبنی را دارند. در نهایت کلنی ها با استفاده از محیط کشت ۶۰ درصد گلیسرول و ۴۰ درصد شیر تخمیر شده در لوله های اپندرف و در شرایط استریل برای مطالعات بعدی فریز گردیدند.

کلید واژه: اسیدلاکتیک باکتری ها، ریچال ماستی، فرآورده لبنی سنتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.