ارزیابی خواص عملکردی موسیلاژ دانه به استخراج شده به کمک فراصوت


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی خواص عملکردی موسیلاژ دانه به استخراج شده به کمک فراصوت دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی خواص عملکردی موسیلاژ دانه به استخراج شده به کمک فراصوت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی خواص عملکردی موسیلاژ دانه به استخراج شده به کمک فراصوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی خواص عملکردی موسیلاژ دانه به استخراج شده به کمک فراصوت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۲۵

موسیلاژ دانه به از جمله هیدروکلوئیدهای بومی است که استخراج آن به علت ویسکوزیته بالا نیازمند روشی است که علاوه بر کاهش زمان و مصرف انرژی، از بازدهی بالایی نیز برخوردار باشد. استخراج به کمک فراصوت به عنوان یکی از روش های نوین می تواند در دستیابی به این هدف نقش داشته باشد. به این منظور در ابتدا شرایط استخراج رایج (زمان ۴۵ دقیقه، دمای ۴۷oC و نسبت آب به دانه ۱: ۳۲.۵)، با هدف تعیین بهترین شرایط هیدراسیون بهینه سازی گردید. در این پژوهش از فراصوت (پروب با فرکانس ۲۴KHz و توان ۴۰۰W) با شدت ها (۲۰، ۶۰، ۱۰۰ درصد) و زمان های مختلف صوت دهی (۵، ۱۵ و ۳۰ دقیقه) استفاده شد. نتایج حاکی از آن بود که طی ۳۰ دقیقه استخراج با شدت ۱۰۰ درصد، بازده نسبت به نمونه کنترل ۴۲.۷ درصد افزایش داشت. مدل هرشل بالکی بهترین مدل رئولوژیکی برای توصیف رفتار جریان نمونه ها انتخاب شد. به علت شکست ساختار پلی ساکاریدی موسیلاژ توسط امواج فراصوت، حلالیت نمونه ها بین ۶۶ تا ۹۲ درصد متغیر بود اما در مقایسه با نمونه کنترل به شدت افزایش یافت. در شدت ۶۰ درصد نیز بالاترین پایداری نمونه ها مشاهده شد. پایداری کف نمونه ها نسبت به نمونه کنترل ۱۷.۳۱ درصد افزایش نشان داد. با وجود کاهش جذب آب موسیلاژهای استخراج شده طی زمان طولانی با شدت بالا، اما این پارامتر تقریبا در بسیاری از تیمارها فراتر از نمونه کنترل بود. نتایج این پژوهش نشان داد استفاده از فراصوت به دلیل تاثیر مثبت بر بسیاری از خواص علمکردی می تواند روش مناسبی برای استخراج موسیلاژ دانه به معرفی گردد.

کلید واژه: استخراج، خواص عملکردی، فراصوت، موسیلاژ دانه به

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.