بررسی اثر فیلم های پلی اولفینی حاوی آلفا توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کره سنتی نگهداری شده در یخچال


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر فیلم های پلی اولفینی حاوی آلفا توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کره سنتی نگهداری شده در یخچال دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر فیلم های پلی اولفینی حاوی آلفا توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کره سنتی نگهداری شده در یخچال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر فیلم های پلی اولفینی حاوی آلفا توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کره سنتی نگهداری شده در یخچال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر فیلم های پلی اولفینی حاوی آلفا توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کره سنتی نگهداری شده در یخچال :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۶

کاربرد آنتی اکسیدان های طبیعی به جای انواع سنتزی در مطالعات اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. هدف از این تحقیق بررسی عملکرد فیلم های پلیمری پوشانده شده با آلفا- توکوفرول در جلوگیری از اکسایش چربی در کره بود. محلول اتانولی آلفا- توکوفرول با سه غلظت متفاوت (۰.۱%، ۰.۱۵%، ۰.۲%) بر روی سطح فیلم های پلیاتیلن با دانسیته پایین (LDPE)3 و پلی پروپیلن خطی شده (BOPP)4 پوشانده شد. از فیلم های فاقد آلفا- توکوفرول به عنوان شاهد استفاده شد. مهاجرت آلفا- توکوفرول از سطح فیلمها به اتانول ۹۵% (ماده مشابه چربی) در دمای ۲۲ درجه سانتی گراد اندازه گیری شد. با افزایش زمان و غلظت آلفا- توکوفرول، مهاجرت به اتانول افزایش یافت (P<0.05). ثبات اکسایشی قطعات کره سنتی بستهبندی شده با فیلمهای پلیاتلین و پلیپروپیلن (فاقد و حاوی آلفا- توکوفرول) در دمای یخچال (۴oC) طی ۳۰ روز بررسی شد. مقدار شاخص پراکسید، اسیدهای چربآزاد و ویژگیهای حسی نمونهها در مدت نگهداری مورد ارزیابی قرار گرفت. در دمای یخچال فیلم LDPE در ثبات اکسایشی محصول و حفظ کیفیت آن به طور معنی دار بهتر از فیلمBOPP با غلظت یکسان بود (P<0.05). فیلم های فاقد آلفا- توکوفرول از این نظر اختلاف معنی داری نداشتند. در دمای یخچال پوشش آلفا- توکوفرول با غلظت ۰.۱۵% در هر دونوع فیلم مطلوب ترین ثبات اکسایشی و ویژگی های حسی را ایجاد کرد. بر اساس نتایج پوشش آلفا- توکوفرول روی سطح فیلم های پلیمری در حفظ پایداری و ثبات اکسایشی کره و حفظ ویژگی های حسی کره موثر بود.

کلید واژه: فیلم های پلیمری، آلفا- توکوفرول، مهاجرت، اکسایش چربی، کره

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.