ارزیابی برخی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده از کربوکسی متیل سلولز و کتیرا


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی برخی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده از کربوکسی متیل سلولز و کتیرا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی برخی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده از کربوکسی متیل سلولز و کتیرا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی برخی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده از کربوکسی متیل سلولز و کتیرا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی برخی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده از کربوکسی متیل سلولز و کتیرا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۳

در تحقیق حاضر بمنظور بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم های زیست تخریب پذیر خوراکی ترکیب کردن دو پلیمر کربوکسی متیل سلولز (CMC) و کتیرا مورد مطالعه قرار گرفت. کربوکسی متیل سلولز و کتیرا با نسبت های ۲۵:۷۵، ۵۰:۵۰ و ۷۵:۲۵ با یکدیگر ترکیب شده و میزان نفوذپذیری به بخار آب، درصد حلالیت، خواص مکانیکی و ریزساختار آنها ارزیابی گردید. نتایج نشان داد که در میان سه نسبت مرکب دو پلیمر، میزان استحکام کششی در نسبت ۵۰:۵۰ نسبت به دو ترکیب دیگر بیشتر بود طوری که مقدار آن در نسبت های ۵۰:۵۰، ۲۵:۷۵ و ۷۵:۲۵، به ترتیب ۴۴.۵۹، ۳۲.۸۲ و ۲۶.۵۹ مگاپاسکال بوده است. نفوذپذیری به بخار آب در ترکیب ۵۰:۵۰ و ۷۵:۲۵ نسبت به ترکیب ۲۵:۷۵ از شرایط بهتری برخوردار بود. ویژگی حلالیت در آب در سه فیلم ترکیبی تفاوتی با یکدیگر نداشتند ولیکن دارای کیفیت بهتری نسبت به فیلم خالص CMC بودند طوری که مقدار ۵۲ الی ۵۸ درصد نسبت به فیلم خالص CMC کاهش معنی داری را در میزان حلالیت به نمایش گذاشتند. همچنین، ترکیب کردن دو پلیمر در نسبت های مختلف توانست از میزان حساسیت فیلم ها نسبت به رطوبت بکاهد. بطورکلی، از نتایج این تحقیق دریافت می شود که ترکیب کردن دو پلیمر می تواند برخی ویژگی های فیزیکی- مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده از کربوکسی متیل سلولز- کتیرا را بهبود بخشد.

کلید واژه: فیلم خوراکی، کربوکسی متیل سلولز، کتیرا، خواص فیزیکی، خواص مکانیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.