امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب پنیر به عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب پنیر به عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب پنیر به عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب پنیر به عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب پنیر به عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۶

در این پژوهش امکان استفاده از پودر آب پنیر و صمغ کتیرا بعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز مورد مطالعه قرار گرفت. بمنظور بهینه یابی فرمولاسیون سس مایونز کم کلسترول، از طرح آماری مخلوط استفاده شد. تیمارها با ترکیب تخم مرغ (۰-۱۰ گرم)، پودر آب پنیر (۰-۱۰ گرم) و ژل صمغ کتیرا (۰-۱۰ گرم) با استفاده از نرم افزار مینی تب تعیین شد و پایداری، ویسکوزیته، ویژگی های حسی و بافتی سس مایونز کم کلسترول مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آزمون پایداری نشان داد که به استثنای نمونه های M5 (تخم مرغ صفر، صمغ کتیرا صفر و ۱۰ گرم پودر آب پنیر)، M8 (تخم مرغ صفر، ۱۰ گرم صمغ کتیرا و پودر آب پنیر صفر) و M10 (تخم مرغ صفر، ۵ گرم صمغ کتیرا و ۵ گرم پودر آب پنیر) سایر نمونه ها صد در صد پایدار بودند. به لحاظ ویسکوزیته بیشترین و کمترین مقدار به ترتیب در نمونه های M6 (3.33 گرم تخم مرغ، ۳.۳۳ گرم صمغ کتیرا و ۳.۳۳ گرم پودر آب پنیر) و M5 (تخم مرغ صفر، صمغ کتیرا صفر و ۱۰ گرم پودر آب پنیر) مشاهده شد. از نظر سفتی و چسبندگی بیشترین مقدار متعلق به نمونه M6 (3.33 گرم تخم مرغ، ۳.۳۳ گرم صمغ کتیرا و ۳.۳۳ گرم پودر آب پنیر) و کمترین مقدار در نمونه M5 (تخم مرغ صفر، صمغ کتیرا صفر و ۱۰ گرم پودر آب پنیر) بود. بیشترین میزان روشنی نیز در نمونه M1 (5 گرم تخم مرغ، ۵ گرم صمغ کتیرا و پودر آب پنیر صفر) مشاهده شد. در نهایت نتایج حاصل از بهینه یابی فرمولاسیون نشان داد که مقادیر ۲.۱۷ گرم تخم مرغ، ۵.۲۸ گرم صمغ کتیرا و ۲.۷۴ گرم پودر آب پنیر، ترکیب مناسبی جهت جایگزینی تخم مرغ در سس مایونز و تولید فرآورده کم کلسترول می باشد.

کلید واژه: سس مایونز، صمغ کتیرا، بهینه یابی، پودرآب پنیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.