مقایسه اثر دو مدل تیغه لبه صاف و دندانه ای (اره ای)، بر فرآیند استخراج قند از چغندرقند و کیفیت شربت خام


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر دو مدل تیغه لبه صاف و دندانه ای (اره ای)، بر فرآیند استخراج قند از چغندرقند و کیفیت شربت خام دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر دو مدل تیغه لبه صاف و دندانه ای (اره ای)، بر فرآیند استخراج قند از چغندرقند و کیفیت شربت خام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر دو مدل تیغه لبه صاف و دندانه ای (اره ای)، بر فرآیند استخراج قند از چغندرقند و کیفیت شربت خام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر دو مدل تیغه لبه صاف و دندانه ای (اره ای)، بر فرآیند استخراج قند از چغندرقند و کیفیت شربت خام :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۴

کیفیت خلال روی عمل اسمز در فرآیند استخراج قند از چغندرقند از اهمیت ویژه ای برخوردار است. باتوجه به تاثیر لبه تیغه بر پارگی سلول های سطح برش، در این مطالعه اثر دو مدل تیغه لبه صاف و لبه اره ای با انجام آزمایشات در سه تکرار بر فرایند استخراج مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این پژوش نشان داد نوع تیغه بر درجه خلوص و ماده غیرقندی، جرم ساکاروز در شربت دیفوزیون، درصد قند خارج شده ناشی از برش خلال، قند استخراج شده در دیفوزیون، درجه استخراج قند، بازده تفاله، زمان و انرژی مصرفی در سطح ۵% معنی دار است. بیشترین درجه خلوص از شربت حاصل از خلال های تهیه شده با تیغه صاف ۷۸.۳۳،۸۴.۸۶ و ۸۵.۵۲ درصد و کمترین مقادیر ماده غیر قندی برای همین تیمار ۰.۱، ۰.۵۵ و ۰.۵۱ درصد به ترتیب برای مراحل شستشوی خلال ها، پیش گرم کن و دیفوزیون بدست آمد. با استفاده از تیغه لبه اره ای قند استخراج شده در اثر برش چغندر ۱۴.۵ درصد، قند استخراج شده در دیفوزیون۹۴.۴ درصد، جرم ساکاروز شربت۷.۲۲ گرم و درجه استخراج ۰.۱۹ بدست آمد که این مقادیر نسبت به حالتی که از تیغه لبه صاف برای تهیه خلال استفاده می شود؛ بیشتر بدست آمد. همچنین با استفاده از تیغه اره ای بازده تفاله پرس شده ۲۸.۹۷ درصد، زمان استخراج به مدت۴۰ دقیقه و انرژی مصرفی ۱.۷ کیلووات بر ساعت بدست آمد که در مقایسه با استفاده از تیغه لبه صاف به طور معنی داری کمتر بود.

کلید واژه: استخراج قند، خلال، چغندر قند، تیغه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.