ارزیابی توانایی رشد و تجزیه زیستی نفت سفید توسط چندین باکتری جداسازی شده از خاک و آب آلوده به ترکیبات نفتی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی توانایی رشد و تجزیه زیستی نفت سفید توسط چندین باکتری جداسازی شده از خاک و آب آلوده به ترکیبات نفتی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی توانایی رشد و تجزیه زیستی نفت سفید توسط چندین باکتری جداسازی شده از خاک و آب آلوده به ترکیبات نفتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی توانایی رشد و تجزیه زیستی نفت سفید توسط چندین باکتری جداسازی شده از خاک و آب آلوده به ترکیبات نفتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی توانایی رشد و تجزیه زیستی نفت سفید توسط چندین باکتری جداسازی شده از خاک و آب آلوده به ترکیبات نفتی :

سال انتشار : ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : محیط زیست طبیعی (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۱۶

پژوهش حاضر جهت جداسازی و شناسایی باکتری های مناسب زیست پالایی ترکیبات نفتی موجود در خاک و آب آلوده در منطقه بندرعباس انجام شد. سه نمونه خاک و دو نمونه آب آلوده از پالایشگاه بندرعباس جمع آوری و جدایه هایی از آن ها در دمای ۳۷ درجه سانتی گراد جداسازی شد. با جایگزینی عناصر کربن و گوگرد در محیط کشت باکتریایی SSM با نفت سفید (۲۰%) قابلیت رشد جدایه ها در غلظت بالای نفت سفید بررسی شد. شناسایی جدایه ها از طریق تست های بیوشیمیایی، کیت شناسایی باکتری API20E و همچنین توالی یابی ژن S rDNA16 انجام شد و با استفاده از کروماتوگرافی گازی میزان تجزیه زیستی جدایه ها بررسی شد. از نمونه های جمع آوری شده ۹ جدایه جداسازی و در آزمون جایگزینی عناصر مختلف در محیط کشت باکتریایی SSM با نفت سفید (۲۰%) مشخص شد که ۴ جدایه توانایی استفاده از ترکیبات گوگردار نفت را دارند. آزمون های شناسایی جدایه ها نشان داد که جدایه ها Enterobacter cloacae، Enterobacter hormaechei و دو جدایه Enterobacter sakazakii بودند. کروماتوگرافی گازی تایید کرد که باکتری های Enterobacter cloacae، Enterobacter hormaechei وEnterobacter sakazakii به ترتیب ۳۲.۲۴، ۱۱.۹۸ و ۴۴.۹۲ درصد از نفت سفید را به عنوان منبع گوگرد در دمای ۳۷ درجه سانتی گراد تجزیه کرده اند. با توجه به نتایج به دست آمده مشخص شد این باکتری ها از قابلیت تجزیه زیستی خوبی برخوردار هستند و می توان آن ها را به عنوان باکتری هایی با قابلیت تجزیه زیستی ترکیبات نفتی معرفی کرد.

کلید واژه: زیست پالایی، نفت سفید، Enterobacter cloacae، Enterobacter hormaechei و Enterobacter sakazakii

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.