عوامل موثر بر مقدار مصرف برنج در سبد غذایی خانوارهای شهرستان رشت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
عوامل موثر بر مقدار مصرف برنج در سبد غذایی خانوارهای شهرستان رشت دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد عوامل موثر بر مقدار مصرف برنج در سبد غذایی خانوارهای شهرستان رشت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عوامل موثر بر مقدار مصرف برنج در سبد غذایی خانوارهای شهرستان رشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن عوامل موثر بر مقدار مصرف برنج در سبد غذایی خانوارهای شهرستان رشت :
سال انتشار : ۱۳۹۵
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اقتصاد کشاورزی و توسعه
تعداد صفحات :۲۴
برنج، به عنوان یکی از اساسی ترین نیازهای روزانه کشور کالایی ضروری، در سبد مصرفی خانوارهای ایرانی جایگاه ویژه ای دارد. هدف از انجام این مطالعه بررسی عوامل موثر بر تعداد دفعات مصرف برنج در سبد غذایی خانوارهای شهرستان رشت با استفاده از مدل لاجیت بود. نتایج برآورد مدل لاجیت نشان داد که متغیرهای نوع شغل، درآمد، خرید محصول به صورت باز (بسته بندی نشده)، سهم محصول برنج در سبد غذایی خانوار و شاخص ترجیحات کیفی (خصوصیات کیفی برنج) اثر مثبت و معناداری روی مصرف برنج دارند و متغیر سن دارای اثر منفی است. همچنین متغیر شاخص ترجیحات کیفی بیشتر از سایر متغیرها برای مصرف کنندگان اهمیت دارد.
کلید واژه: الگوی لاجیت، برنج، صفات کیفی، شهرستان رشت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.