اثر حلال های مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره میوه زغال اخته


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر حلال های مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره میوه زغال اخته دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر حلال های مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره میوه زغال اخته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر حلال های مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره میوه زغال اخته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر حلال های مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره میوه زغال اخته :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۴

میوه زغال اخته به دلیل داشتن ترکیبات ارزشمند فراوانی مانند ترکیبات فنولی، منبع خوبی از آنتی اکسیدان های طبیعی است و می تواند به عنوان گیاه دارویی در درمان بسیاری از بیماری ها مورد استفاده قرار گیرد. در این مطالعه، تاثیر روش های استخراج (غرقابی و اولتراسوند) و حلال (اتانول ۱۰۰%، آب- اتانول به نسبت ۵۰:۵۰ حجمی-حجمی و آب) بر میزان ترکیبات فنولی استخراجی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره میوه زغال اخته مورد بررسی قرار گرفت. محتوای فنول کل عصاره ها با روش فولین سیوکالتیو تعیین شد. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره ها با استفاده از سنجش قدرت احیاکنندگی آهن III و مهار رادیکال های آزاد DPPH مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این پژوهش نشان داد که نوع حلال و روش استخراج بر مقدار ترکیبات فنولی عصاره ها تاثیر گذار بوده است و همچنین وابستگی غلظت ترکیبات فنولی با خاصیت آنتی اکسیدانی در همه عصاره ها مشاهده شد. بالاترین مقدار ترکیبات فنولی با ۱۴۲.۷۲ میلی گرم بر گرم (برحسب اسید گالیک) متعلق به عصاره میوه زغال اخته حاصل از حلال آب- اتانول (۵۰:۵۰ حجمی/ حجمی) به کمک روش اولتراسوند بوده است. هم چنین این عصاره با کمترین IC50 با مقدار ۰.۹۵۵ میلی گرم بر میلی لیتر در روش مهار رادیکال های آزاد DPPH و بالاترین جذب با مقدار ۰.۶۰۱ در آزمون قدرت احیاکنندگی آهن III، بالاترین کارایی آنتی اکسیدانی را نشان داده است.

کلید واژه: میوه زغال اخته، غرقابی، اولتراسوند، حلال، خواص آنتی اکسیدانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.