تعیین مخاطره سلامت آهن و کروم در برخی ادویه جات مصرفی شهر همدان در سال ۱۳۹۴


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین مخاطره سلامت آهن و کروم در برخی ادویه جات مصرفی شهر همدان در سال ۱۳۹۴ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین مخاطره سلامت آهن و کروم در برخی ادویه جات مصرفی شهر همدان در سال ۱۳۹۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین مخاطره سلامت آهن و کروم در برخی ادویه جات مصرفی شهر همدان در سال ۱۳۹۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین مخاطره سلامت آهن و کروم در برخی ادویه جات مصرفی شهر همدان در سال ۱۳۹۴ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: هرچند ادویه جات به عنوان منابع بسیاری از ترکیبات فعال زیستی که می توانند طعم و مزه غذا را بهبود بخشیده و بر فرآیندهای هضم و سوخت و ساز تاثیر گذارند، محسوب می شوند، ولی این مواد ممکن است حاوی بعضی ترکیبات مضر برای بدن از جمله فلزات سنگین و سمی باشند. لذا، این پژوهش با هدف بررسی عناصر آهن و کروم در دارچین، فلفل سیاه و فلفل قرمز عرضه شده در بازار مصرف شهر همدان در سال ۱۳۹۴ انجام یافت.روش بررسی: در این مطالعه تجربی، بعد از تهیه ۶ نمونه از هر یک از ادویه جات دارچین، فلفل سیاه و فلفل قرمز، آماده سازی و هضم اسیدی نمونه ها در آزمایشگاه مطابق روش استاندارد متدز، غلظت عناصر آهن و کروم در نمونه ها توسط دستگاه جذب اتمی خوانده شد. پردازش آماری نتایج نیز توسط نرم افزار SPSS در سطح معنی داری ۰.۰۵ انجام یافت.یافته ها: نتایج نشان داد که بیشینه میانگین غلظت عناصر آهن و کروم با ۱۵.۸۳±۲۷.۶۳ و ۰.۱۰±۰.۱۳ میلی گرم در کیلوگرم به ترتیب مربوط به فلفل سیاه و فلفل قرمز و برای هر دو عنصر کم تر از رهنمود WHO می باشد. همچنین مقادیر شاخص مخاطره سلامت برای همه ادویه جات کوچک تر از یک و برای مصرف کننده فاقد مخاطره می باشد.نتیجه گیری: هرچند طبق نتایج، مصرف کنترل شده ادویه جات مورد مطالعه مخاطره بهداشتی برای مصرف کنندگان ندارد، اما به دلیل شرایط مختلف فرآوری، مجاورت رویشگاه یا محل کشت ادویه جات با مناطق صنعتی و آلوده به فلزات سنگین، استفاده از کمپوست و همچنین لجن فاضلاب حاوی فلز سنگین به عنوان کود، مصرف بی رویه نهاده های کشاورزی، به منظور حفظ امنیت غذایی، پایش مستمر فلزات سنگین در مواد غذایی توصیه می شود.

کلید واژه: ادویه جات، فلز سنگین، مخاطره، امنیت غذایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.