مقایسه بار میکروبی گوشت گاو و مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه بار میکروبی گوشت گاو و مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه بار میکروبی گوشت گاو و مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه بار میکروبی گوشت گاو و مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه بار میکروبی گوشت گاو و مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : میکروب شناسی مواد غذایی
تعداد صفحات :۱۳
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: سالمونلا، استافیلوکوکوس اورئوس، باسیلوس سرئوس، گوشت قرمز، گوشت مرغ
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.