بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع رایج در برخی محصولات غذایی ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع رایج در برخی محصولات غذایی ایران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع رایج در برخی محصولات غذایی ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع رایج در برخی محصولات غذایی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع رایج در برخی محصولات غذایی ایران :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)
تعداد صفحات :۱۳
زمینه و هدف: بیماری های قلبی و عروقی عامل اصلی مرگ و میر در جهان هستند. رژیم های غذایی حاوی اسیدهای چرب اشباع، ترانس صنعتی و غیراشباع سیس اثرات مختلفی را بر روی چربی خون، مقاومت به انسولین، ترمبوز و آسیب عملکردی سلول های اندوتلیال ایجاد می کنند. بدین منظور هدف از این مطالعه اندازه گیری میزان انواع اسیدهای چرب در برخی از محصولات غذایی که به صورت متداول توسط ایرانیان مصرف می شود می باشد.روش کار: در این مطالعه مقطعی نمونه ها به صورت بسته بندی شده شامل ۴۶ محصول مختلف از ۷ گروه غذایی (روغن، کره، سس مایونز، پنیر پیتزا پروسس، فراورده پف کرده بلغور ذرت، چیپس و سوسیس) به صورت تصادفی سیستماتیک از سوپرمارکت ها تهیه شدند. اسیدهای چرب با استفاده از دما و روش استاندارد AOAC استخراج شدند و با استفاده از N- هگزان و متانول متیلاسون انجام شد و در پایان ترکیب اسید چرب جدا شده با استفاده از کروماتوگرافی گازی مجهز به آشکار ساز FID در حضور استاندارد مورد سنجش و آنالیز آماری با نرم افزار SPSS16 قرار گرفت.یافته ها: در مجموع ۴۶ نمونه، پالمیتیک اسید (C16:0) بیشترین میزان اسیدهای چرب اشباع در گروه فراورده پف کرده بلغور ذرت با میزان ۴۰.۱ درصد بود که در مقایسه با سایر گروه های مورد آزمایش به طور معنا داری بالاتر بود (p<0.05). میزان اسیدهای چرب غیراشباع حاوی یک باند دوگانه سیس از %۲۵.۸۳ در گروه سس مایونز تا %۵۵.۳۵ در گروه روغن ها متغیر بود. اولئیک اسید (C18:1) بیشترین اسیدچرب غیراشباع بوده و بیشترین اسیدچرب حاوی چند باند دوگانه به میزان ۶۰.۲۶ درصد در گروه سس مایونزها دیده شد (p<0.05).نتیجه گیری: مقدار مجموع اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع در برخی گروه های غذایی مانند فراورده پف کرده بلغور ذرت، چیپس، پنیر پیتزا پروسس و کره بالا می باشد که می تواند تاثیر سوء بر سلامت مصرف کنندگان آن ها داشته باشد. بدین منظور نظارت بیشتر در نحوه ی تولید و وجود برچسب های غذایی در این محصولات غذایی، همچنین تعیین الگوی مصرف مناسب برای ارتقا سطح سلامت ایرانیان پیشنهاد می شود.
کلید واژه: اسیدهای چرب، بیماری های قلبی عروقی، محصولات غذایی، گاز کروماتوگرافی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.