استفاده از روش تجزیه و تحلیل چشم انداز به منظور ارزیابی کارکرد اکولوژیکی قطعات گیاهی در تیمارهای مدیریتی مرتع داری (مطالعه موردی: مراتع کجور نوشهر)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
استفاده از روش تجزیه و تحلیل چشم انداز به منظور ارزیابی کارکرد اکولوژیکی قطعات گیاهی در تیمارهای مدیریتی مرتع داری (مطالعه موردی: مراتع کجور نوشهر) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد استفاده از روش تجزیه و تحلیل چشم انداز به منظور ارزیابی کارکرد اکولوژیکی قطعات گیاهی در تیمارهای مدیریتی مرتع داری (مطالعه موردی: مراتع کجور نوشهر) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از روش تجزیه و تحلیل چشم انداز به منظور ارزیابی کارکرد اکولوژیکی قطعات گیاهی در تیمارهای مدیریتی مرتع داری (مطالعه موردی: مراتع کجور نوشهر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن استفاده از روش تجزیه و تحلیل چشم انداز به منظور ارزیابی کارکرد اکولوژیکی قطعات گیاهی در تیمارهای مدیریتی مرتع داری (مطالعه موردی: مراتع کجور نوشهر) :
سال انتشار : ۱۳۹۵
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مرتع و آبخیزداری (منابع طبیعی ایران)
تعداد صفحات :۱۷
ارزیابی خصوصیات اکولوژیکی مراتع به عنوان یک عامل مهم در بررسی و پایش اثرات اقدامات مدیریتی مختلف و تعیین پایداری اکوسیستمی آنها مطرح است که نیاز به ابزارهایی برای کمی سازی و ارائه معیاری منطقی برای مقایسه مدیریت های مختلف دارد. برای این منظور، روش تجزیه و تحلیل چشم انداز (LFA) قادر است بطور مناسبی وضعیت ساختاری و عملکردی مرتع را با احتساب شاخص های اساسی و ساده به صورت کمی نمایش دهد و مبنایی برای انتخاب مدیریت های بهینه و پایدار ارائه کند. در این مطالعه باتوجه به اینکه در منطقه کجور نوشهر اقسام متفاوتی از مدیریت مراتع ازجمله قرق، چرا، شخم و مرتع کاری در شرایط تقریبا یکسانی به لحاظ خصوصیات تیپ های گیاهی، جانوری، خاکشناسی، زمین شناسی و اقلیمی وجود دارد. نتایج مطالعه حکایت از آن دارد که قرق در اغلب ویژگی های ساختاری و عملکردی بطور معناداری (P<0.05) مطلوب تر از سایر مدیریت ها بوده است و پس از آن مرتع کاری عملکرد مناسبی داشته اند. این در حالیست که مراتع شخم خورده هم از لحاظ ویژگی های ساختاری و هم از لحاظ ویژگی های عملکردی بطور معناداری (P<0.05) دارای وضعیتی نامطلوب بوده اند. بنابراین قرق می تواند به عنوان گزینه مناسبی در حفاظت از منابع مرتعی این منطقه باشد.
کلید واژه: مرتع، ارزیابی سلامت، عملکرد اکولوژیکی، LFA، کجور نوشهر
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.