جایگزینی پودر سویا (HP310) در جیره غذایی و تاثیر آن در عملکرد رشد و فاکتورهای خونی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
جایگزینی پودر سویا (HP310) در جیره غذایی و تاثیر آن در عملکرد رشد و فاکتورهای خونی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد جایگزینی پودر سویا (HP310) در جیره غذایی و تاثیر آن در عملکرد رشد و فاکتورهای خونی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جایگزینی پودر سویا (HP310) در جیره غذایی و تاثیر آن در عملکرد رشد و فاکتورهای خونی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن جایگزینی پودر سویا (HP310) در جیره غذایی و تاثیر آن در عملکرد رشد و فاکتورهای خونی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :
سال انتشار : ۱۳۹۴
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیلات (منابع طبیعی ایران)
تعداد صفحات :۲۰
هدف مطالعه حاضر بررسی تاثیر جایگزینی آرد ماهی با پودر اصلاح شده سویا (HP310) در عملکرد رشد و ایمنی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بود. بنابراین، پنج تیمار آزمایشی حاوی سطوح جایگزینی ۰ ، ۲۵ ، ۵۰ ، ۷۵ و ۱۰۰ درصدی HP310 با آرد ماهی جیره طراحی شدند. جیره حاوی ۱۰۰ درصد آرد ماهی (۰ درصد) به منزله تیمار شاهد در نظر گرفته شد. لاروهای قزل آلای رنگین کمان (میانگین وزن اولیه ۰.۰۳±۱.۱۷ گرم) طی دوره ای ۶۰ روزه با جیره های آزمایشی، که هر یک واجد چهار تکرار بودند، تغذیه شدند. نتایج نشان داد که افزایش میزان پروتئین گیاهی تا سطح ۵۰ درصد جیره بدون تاثیر منفی در میزان دریافت غذا سبب افزایش وزن بیشتر، افزایش نرخ رشد ویژه و کاهش ضریب تبدیل غذایی و در نتیجه عملکرد بهتر رشد در بچه ماهیان نسبت به تیمار شاهد شد (P<0.05)، در حالی که درصدهای جایگزینی بالاتر از ۵۰ درصدی آرد ماهی جیره با منابع پروتئینی گیاهی، کاهش معنی دار دریافت غذا و عملکرد ضعیف تر فاکتورهای رشد بچه ماهی ها را به دنبال داشت(P<0.05). بررسی پارامترهای خونی بیان گر کاهش میزان هموگلوبین، هماتوکریت و تعداد گلبول های قرمز خون با افزایش سطح جایگزینی HP310 در جیره های غذایی بود، البته این تفاوت میان تیمار شاهد و سایر تیمارها تا سطح ۷۵ درصدی جیره قابل توجه گزارش نشد (P>0.05) و فقط تیمار حاوی ۱۰۰ درصد HP310 کاهش معنی داری را نسبت به تیمار شاهد نشان داد (P<0.05). بررسی گلبول های سفید خون بیان گر افزایش معنی دار تعداد آن ها هم زمان با افزایش درصد جایگزینی آرد ماهی جیره نسبت به تیمار شاهد بود (P<0.05). نتایج آزمایش کنونی نشان داد که می توان پودر اصلاح شده سویا (HP310) را تا سطح ۵۰ درصد بدون تاثیرات منفی در عملکرد رشد و فاکتورهای خونی جایگزین آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان کرد.
کلید واژه: قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)، پودر اصلاح شده سویا (HP310)، آرد ماهی، فاکتورهای رشد، پارامترهای خونی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.