بررسی تاثیر پودر کاسنی در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر پودر کاسنی در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر پودر کاسنی در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر پودر کاسنی در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر پودر کاسنی در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیلات (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۱۰

این تحقیق با هدف بررسی تاثیر پودر کاسنی در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بازماندگی میگوی پاسفید غربی طی ۶ هفته در مرکز تحقیقات شیلات چابهار انجام شد. بدین منظور پودر کاسنی در ۴ تیمار به صورت ۰، ۰.۵، ۱ و ۱.۵ درصد به خوراک استارتر شرکت هووراش اضافه شد. در این تحقیق ۵۴۰ قطعه پست لارو ۰.۰۱±۰.۰۹ گرمی میگوی پاسفید غربی در ۳ تکرار به ازای هر تیمار، در مخازن ۷۰ لیتری به طور تصادفی توزیع شد. هر ۱۰ روز یک بار تعداد ۳۰ عدد میگو از هر تیمار به صورت تصادفی صید و مورد زیست سنجی قرار گرفت. در طی دوره آزمایش غذادهی میگوها در ساعات ۸ و ۲۰ به میزان ۶ درصد وزن بدن انجام شد. در پایان دوره آزمایش فاکتورهای رشد، بازماندگی و مقاومت به استرس شوری ۱۵ و ۴۵ گرم در لیتر و فرمالین ۱۰۰ ppm بررسی شد. نتایج این تحقیق نشان داد که میزان رشد، بازماندگی میگوها و بیشترین مقاومت به تنش های محیطی تحت تیمار کاسنی بیشتر از تیمار شاهد بود و بیشترین نرخ رشد، بازماندگی و ضریب تبدیل غذایی مربوط به تیمار ۱.۵ درصد کاسنی بود (p<0.05). نتایج نشان داد که استفاده از پودر کاسنی باعث افزایش معنی دار رشد در سطح ۱.۵ درصد و افزایش معنی دار بازماندگی در سطح ۱.۵ و ۱ درصد در میگوی پاسفید غربی می شود در نتیجه می توان آن را به عنوان یک مکمل غذایی در سطح ۱.۵ درصد جیره غذایی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی توصیه کرد.

کلید واژه: میگو پاسفید غربی، پودر کاسنی، پست لارو، ضریب رشد ویژه، بازماندگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.