بررسی اثرات غلظت های تحت کشنده کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم های سرمی و برخی شاخص های استرس اکسیداتیو ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات غلظت های تحت کشنده کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم های سرمی و برخی شاخص های استرس اکسیداتیو ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات غلظت های تحت کشنده کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم های سرمی و برخی شاخص های استرس اکسیداتیو ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات غلظت های تحت کشنده کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم های سرمی و برخی شاخص های استرس اکسیداتیو ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات غلظت های تحت کشنده کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم های سرمی و برخی شاخص های استرس اکسیداتیو ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیلات (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۱۲

کلرپیریفوس یک آفت کش ارگانوفسفره است که بطور گسترده به عنوان کنترل کننده آفات در مزارع کشاورزی استفاده می شود. هدف از این مطالعه تعیین اثر غلظت های تحت کشنده (۰.۱، ۰.۰۵ و ۰.۰۲ میلی گرم بر لیتر) کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم های کبدی و آنزیم های اکسیداتیو (سوپراکسیددیسموتاز و کاتالاز) ماهی کپور معمولی (C. carpio) در روزهای ۱، ۷، ۱۴ و ۲۱ بعد از تماس با آفت کش می باشد. میزان LC50 96 سم کلرپیریفوس برای کپور ماهیان ۰.۵۱۶ میلی گرم در لیتر بدست آمده است. نتایج حاضر حاکی از آن است که ماهیان تماس یافته با سم کلرپیریفوس در مقایسه با گروه شاهد افزایش معنی داری در فعالیت آسپارتات آمینوترنسفراز (AST) و آلانین آمینوترنسفراز (ALT) نشان دادند (p<0.05) همچنین فعالیت آلکالین فسفاتاز (ALP) در غلظت های بالای کلرپیریفوس (۰.۰۵ و ۰.۱ میلی گرم بر لیتر) افزایش یافته و در روزهای اول و هفتم آزمایش، بیشترین سطح فعالیت در این غلظت ها مشاهده شد. فعالیت آنزیم های کاتالاز (CAT) و سوپراکسید دیسموتاز (SOD) نیز بطور معنی داری بیشتر بود (p<0.05) علاوه بر این اثر متقابل زمان و غلظت سم بر روی فعالیت آنزیم های SOD ,CAT و AST مشاهده شد (p<0.05). بطور کلی نتایج این تحقیق نشان داد که افزایش مدت تماس ماهی کپور معمولی با سم کلرپیریفوس در غلظت های ۰.۰۵ و ۰.۱ میلی گرم بر لیتر سبب افزایش فعالیت آنزیم های کبدی و آنزیم-های اکسیداتیو ماهی می شود.

کلید واژه: کلرپیریفوس، کپور معمولی، آنزیم های کبدی، آنزیم های اکسیداتیو، سمیت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.