بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد، هضم پذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیره ی حاوی پودر چربی در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد، هضم پذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیره ی حاوی پودر چربی در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد، هضم پذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیره ی حاوی پودر چربی در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد، هضم پذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیره ی حاوی پودر چربی در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد، هضم پذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیره ی حاوی پودر چربی در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیلات (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۱۲

در این تحقیق تاثیر سطوح مختلف فسفولیپید بر عملکرد رشد، فراسنجه های خونی، هضم پذیری مواد غذایی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیره ی قزل آلای رنگین کمان بررسی شد. بدین منظور جیره ای با ۲۰% چربی که ۶۰% از چربی آن از پودر چربی تشکیل شده ساخته شد و فسفولیپید در دو سطح ۵ و ۱۵ گرم بر کیلوگرم به جیره اضافه گردید. جیره بدون فسفولیپید به عنوان شاهد در نظر گرفته شد و در آن به جای پودر چربی از روغن ماهی استفاده شد. ۱۳۵ ماهی قزل آلا با وزن اولیه ۱.۸۸±۲۷.۴۵ گرم در ۹ تانک ۳۰۰ لیتری به مدت ۸ هفته روزانه ۲ بار با جیره های آزمایشی تغذیه شدند. در انتهای آزمایش فراسنجه های رشد، برخی فراسنجه های پلاسما، هضم پذیری و فعالیت آنزیمی تعیین گردید. نتایج فراسنجه های رشد نشان داد که بین تیمارها و گروه شاهد از لحاظ درصد افزایش وزن، ضریب تبدیل غذایی، ضریب رشد ویژه، شاخص کبدی و ضریب چاقی تفاوت معنی داری وجود نداشت درحالیکه شاخص احشایی در گروه شاهد به طور معنی داری بیشتر از سایر تیمارها بود. همچنین بیشترین میزان تری گلیسیرید در شاهد یافت شد درحالیکه کلسترول بین تیمارها تفاوت معنی داری نداشت. قابلیت هضم مواد غذایی، تفاوت معنی داری را بین تیمارها نشان داد. بیشترین هضم پذیری چربی و پروتئین به ترتیب در شاهد و فسفولیپید ۱۵ بود و کمترین آنها در فسفولیپید ۵ مشاهده شد. همچنین افزودن فسفولیپید افزایش معنی داری در فعالیت آنزیم لیپاز داشت و بیشترین میزان فعالیت آنزیمی در فسفولیپید ۱۵ مشاهده شد. به نظر می رسد فسفولیپید از طریق افزایش هضم پذیری مواد مغذی به بهبود رشد کمک می کند و در سطح ۱۵ گرم بر کیلوگرم جیره موجب بهبود برخی پارامترها در جیره ی حاوی پودر چربی در قزل آلای رنگین کمان می شود

کلید واژه: قزل آلای رنگین کمان، فسفولیپید، هضم پذیری، رشد، فعالیت لیپاز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.