مقاله تاثیر مدل توربولانس k-e غیر خطی بر اسپری در جریان دو فازی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مدل توربولانس k-e غیر خطی بر اسپری در جریان دو فازی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مدل توربولانس k-e غیر خطی بر اسپری در جریان دو فازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مدل توربولانس k-e غیر خطی بر اسپری در جریان دو فازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مدل توربولانس k-e غیر خطی بر اسپری در جریان دو فازی :

تعداد صفحات:۲۱

چکیده:

در این مقاله مدل توربولانس k-e غیر خطی برای مدلسازی جریان مغشوش همراه با حرکت اسپری در محفظه احتراق با حجم ثابت اعمال گردید، مدل بدین جهت است که در محفظه ، هر لحظه گرادیان سرعت نسبت به محورهای مختلف در حال تغییر است و یکی از مدلهای مهمی که گرادیان سرعت و نرخ چرخش را بهتر بیان می کند، مدل k- e غیر خطی می باشد.
در این پژوهش جریان دو فازی گاز – مایع مورد مطالعه قرار گرفته است بطوریکه اسپری با سرعت بالا در محیط گازی پاشیده میشود جریان اسپری محیط گازی را تحت تاثیر خود قرار داده و آن محیط را مغشوش می نماید و اثر جریان اغتشلشی بر روی قطرات سوخت باعث تبخیر بیشتر و سریع تر آن می شود. شدت توربولانس متاثر از حرکت قطره و سرعت آن می باشد و بر عکس افزایش یا کاهش درصد جرمی بخار سوخت به افزایش شدت توربولانس یا کاهش شدت توربولانس بستگی دارد.
در این تحقیق علاوه بر حل معادلات توربولانس ، معادلات بقای جرم، مومنتوم و انرژی نیز حل می شوند که حل آنها در دستگاه اولری اساس تحلیل جریان فاز گاز و انتقال حرارت آن را تشکیل می دهند. از سوی دیگر معادلات توربولانس را بشکل متوسط زمانی در نظر گرفته و فرض می شود که فراید اختلاط را می توان با خواص متوسط آماری توصیف نمود . محاسبات فاز مایع (قطره) از طریق حل معادلات لاگرانژی مربوط به حرکت و تبخیر قطرات مجزا انجام میشود. این قطرات ضمن عبور از میان گاز تبادل جرم، مومنتوم و انرژی نموده و تحت تاثیر نیروی درگ اعمال شده از سوی گاز قرار می گیرند.
نتایج حاصل از این مقاله، اثر اسپری بر روی خطوط جریان فاز گازی و تاثیر متقابل فضای محاسباتی گای شکل بر روند حرکت و تبخیر اسپری در دو مدل مختلف توربولانس یعنی k-e استاندارد و k- eغیر خطی را نشان داده و تاثیر دمتا و فشار اولیه محفظه بر روی ساحتار تیخیر اسپری و میزان نفوذ آن با اعمال مدل k-e غیر خطی مورد مطالعه قرار گرفته است، این نتایج نشان می دهد که اگرنقاطی در محفظه دارای نرخ چرخش بالائی باشند مدل k-e غیر خطی بهتر از مدل k-e استاندارد عمل می کند و به نتایج تجربی نزدیک تر می باشد، توانمندی مدل k- eغیر خطی زمان شدت می یابد و نسبت به مدلهای دیگر بهتر عمل می کند که گرادیان سرعت در جهات محوری و شعاعی دارای تغییرات شدید باشد ، بطوریکه سرعت در آن نقاط در هر لحظه تغییر نموده و جهت آن عوض می شود، این عمل در کناره های مرزی و گوشه ها، به وضوح قابل مشاهده می باشد.
تاکید اصلی این مقاله، مقایسه بین دو مدل توربولانس k-e استاندارد و k- eغیر خطی و تاثیر ایندو مدل توربولانس بر تبخیر و نفوذ قطرات می باشد. در پایان نتایج بدست آمده از این دو مدل با نتایج تجربی (موجود) مقایسه شده و نتایج قابل قبولی بدست آمده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.