تاثیر نانوامولسیون اسانس دارچین در کاهش پوسیدگی های پس از برداشت میوه توت فرنگی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر نانوامولسیون اسانس دارچین در کاهش پوسیدگی های پس از برداشت میوه توت فرنگی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر نانوامولسیون اسانس دارچین در کاهش پوسیدگی های پس از برداشت میوه توت فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر نانوامولسیون اسانس دارچین در کاهش پوسیدگی های پس از برداشت میوه توت فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر نانوامولسیون اسانس دارچین در کاهش پوسیدگی های پس از برداشت میوه توت فرنگی :

سال انتشار : و ۱۳۹۴

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کنترل بیولوژیک آفات و بیماریهای گیاهی

تعداد صفحات :۱۰

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: اسانس دارچین، توت فرنگی، کنترل پوسیدگی قارچی، نانوامولسیون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.