واکاوی کمی تاثیرکیفیت آب های زیرزمینی در ارتقاء شاخص های توسعه روستایی برمبنای مدل موریس، مطالعه موردی: شهرستان خنج


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 واکاوی کمی تاثیرکیفیت آب های زیرزمینی در ارتقاء شاخص های توسعه روستایی برمبنای مدل موریس، مطالعه موردی: شهرستان خنج دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد واکاوی کمی تاثیرکیفیت آب های زیرزمینی در ارتقاء شاخص های توسعه روستایی برمبنای مدل موریس، مطالعه موردی: شهرستان خنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی واکاوی کمی تاثیرکیفیت آب های زیرزمینی در ارتقاء شاخص های توسعه روستایی برمبنای مدل موریس، مطالعه موردی: شهرستان خنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن واکاوی کمی تاثیرکیفیت آب های زیرزمینی در ارتقاء شاخص های توسعه روستایی برمبنای مدل موریس، مطالعه موردی: شهرستان خنج :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : جغرافیای طبیعی

تعداد صفحات :۱۸

وجود آب و بهره مندی مستمر از آن همواره در موجودیت سکونتگاه های روستایی و پایداری این جوامع نقش اساسی ایفا نموده است. در حال حاضر، حفاظت از منابع آب و بهره برداری بهینه از آن به یک مساله مهم جهانی تبدیل شده است. این مساله به ویژه با وقوع خشک سالی های اخیر از ابعاد وسیع تری برخوردار شده است. بنابراین ضرورت دارد که با مطالعات موردی در نواحی مختلف، ارزش و اهمیت عامل آب در موجودیت و توسعه جوامع انسانی مورد بازشناسی قرار گیرد، زیرا شناخت و تحلیل جنبه های مختلف این مساله و افزایش آگاهی های عمومی در مورد آن می تواند زمینه ساز موفقیت راهکارهای استحصال و مصرف بهینه آب باشد.در این تحقیق به بازشناسی نقش و اهمیت عامل کیفیت آب زیرزمینی در توسعه روستایی شهرستان خنج واقع در استان فارس پرداخته شد. پس از تقسیم این شهرستان به هفت منظومه روستایی و سنجش سطح توسعه آنها بر مبنای مدل موریس، با استفاده از نرم افزار SPSS ضریب همبستگی بین سطح توسعه روستایی و کیفیت منابع آب زیرزمینیمحاسبه گردید. نتیجه بررسی نشان داد که عدم اطمینان به بارش سالانه در شهرستان خنج، باعث شده که فعالیت و معیشت در سطح روستاهای این منطقه به استحصال آب زیرزمینی، آن هم با کیفیت های قابل استفاده، متکی بودهو درجه توسعه منظومه های روستایی این شهرستان با آب زیرزمینی از ضرایب همبستگی بیش از ۰.۷۰ برخوردار است. بنابراین، با عنایت به وابستگی بالای توسعه روستایی این منطقه به عامل آب زیرزمینی، اتخاذ راهکارهای استحصال و مصرف بهینه آب زیرزمینی خواهد توانست با صرفه جویی در مصرف این عامل حیاتی و افزایش آب قابل دسترس، ظرفیت های جدیدی برای ارتقاء توسعه روستایی فراهم نماید.

کلید واژه: استان فارس، شهرستان خنج، مدل موریس، توسعه روستایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.