تغییرات کیفیت بیوچار تولیدشده از کود گاوی در طی فرایند پیرولیز آهسته در دماهای مختلف


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغییرات کیفیت بیوچار تولیدشده از کود گاوی در طی فرایند پیرولیز آهسته در دماهای مختلف دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغییرات کیفیت بیوچار تولیدشده از کود گاوی در طی فرایند پیرولیز آهسته در دماهای مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات کیفیت بیوچار تولیدشده از کود گاوی در طی فرایند پیرولیز آهسته در دماهای مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغییرات کیفیت بیوچار تولیدشده از کود گاوی در طی فرایند پیرولیز آهسته در دماهای مختلف :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات آب و خاک ایران (علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۲

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: بیوچار، پایداری کربن، پیرولیز آهسته، ترسیب کربن، کودگاوی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.