مطالعه برخی خصوصیات فیزیکی و جنبه های انرژی فرآیند خشک کردن سیب زمینی در روش مادون قرمز-خلأ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالعه برخی خصوصیات فیزیکی و جنبه های انرژی فرآیند خشک کردن سیب زمینی در روش مادون قرمز-خلأ دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالعه برخی خصوصیات فیزیکی و جنبه های انرژی فرآیند خشک کردن سیب زمینی در روش مادون قرمز-خلأ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه برخی خصوصیات فیزیکی و جنبه های انرژی فرآیند خشک کردن سیب زمینی در روش مادون قرمز-خلأ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالعه برخی خصوصیات فیزیکی و جنبه های انرژی فرآیند خشک کردن سیب زمینی در روش مادون قرمز-خلأ :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : ماشین های کشاورزی
تعداد صفحات :۱۷
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: انرژی ویژه مصرفی، خشک کردن، سیب زمینی، مادون قرمز- خلأ، ظرفیت باز جذب آب
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.