بررسی گروه های کارکردی بانک بذر خاک و نقش آن در احیاء پوشش گیاهی مراتع تخریب شده (مطالعه موردی: مراتع ییلاقی پلور، استان مازندران)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی گروه های کارکردی بانک بذر خاک و نقش آن در احیاء پوشش گیاهی مراتع تخریب شده (مطالعه موردی: مراتع ییلاقی پلور، استان مازندران) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی گروه های کارکردی بانک بذر خاک و نقش آن در احیاء پوشش گیاهی مراتع تخریب شده (مطالعه موردی: مراتع ییلاقی پلور، استان مازندران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی گروه های کارکردی بانک بذر خاک و نقش آن در احیاء پوشش گیاهی مراتع تخریب شده (مطالعه موردی: مراتع ییلاقی پلور، استان مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی گروه های کارکردی بانک بذر خاک و نقش آن در احیاء پوشش گیاهی مراتع تخریب شده (مطالعه موردی: مراتع ییلاقی پلور، استان مازندران) :

سال انتشار : ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مرتع

تعداد صفحات :۱۳

ذخایر بذری خاک بخش مهمی از تنوع گونه ای را شامل می شود و مطالعه این منبع گونه ای می تواند اطلاعات مهمی را جهت احیا و بازسازی پوشش گیاهی در اکوسیستم های مرتعی فراهم کند. هدف از انجام این مطالعه بررسی توان احیائی بانک بذر خاک در بهبود پوشش گیاهی مراتع تخریب یافته پلور بود. نمونه گیری از خاک منطقه پلور، استان مازندران در فصل بهار از دو عمق ۵-۰ و ۱۰-۵ سانتی متری انجام شد و سپس نمونه های خاک برای جوانه زنی بذرها، به گلخانه منتقل گردیدند. جهت مقایسه میانگین درصد فراوانی نسبی سه کلاس خوشخوراکی و همچنین شکل های زیستی در بانک بذر و پوشش سطحی برای هر یک به طورجداگانه از آزمون (ANOVA) و جهت مقایسه کلاس های خوشخوراکی و نیز شکل های زیستی بین بانک بذر و پوشش سطحی از آزمون t جفتی استفاده گردید. نتایج نشان داد فراوانی نسبی کلاس خوشخوراکی II در بانک بذر خاک و کلاس خوشخوراکی III در پوشش سطحی به طور معنی داری بیش تر از دو کلاس دیگر بود. همچنین تروفیت ها در بانک بذر خاک و همی کریپتوفیت ها در پوشش سطحی فراوان ترین شکل زیستی را تشکیل دادند. به طورکلی نتیجه گیری شد که به علت تعداد کم گیاهان کلاس I و فراوانی پایین بذر آن ها در ترکیب بانک بذر، ذخایر بذری خاک منبع کاملی جهت احیا و افزایش تولید گیاهان خوشخوراک نمی باشد و توانایی احیاء تعداد اندکی از گیاهان را دارد.

کلید واژه: تراکم، تنوع گونه ای، توان احیایی، خوشخوراکی، ذخایر بذری خاک، شکل زیستی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.