بررسی فراوانی کمپیلوباکتر در طغیان های ناشی از بیماریهای منتقله از غذا در کشور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فراوانی کمپیلوباکتر در طغیان های ناشی از بیماریهای منتقله از غذا در کشور دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فراوانی کمپیلوباکتر در طغیان های ناشی از بیماریهای منتقله از غذا در کشور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فراوانی کمپیلوباکتر در طغیان های ناشی از بیماریهای منتقله از غذا در کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فراوانی کمپیلوباکتر در طغیان های ناشی از بیماریهای منتقله از غذا در کشور :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طلوع بهداشت

تعداد صفحات :۱۴

مقدمه: بیماری های منتقله از غذا یکی از مشکلات گسترده و رو به رشد در جوامع بشری هست. گونه های کمپیلوباکتر از مهم ترین پاتوژن های عامل گاستروآنتریت های باکتریایی هستند که عموما از طریق مواد غذایی با منشا حیوانی منتقل می شوند. هدف این مطالعه شناسایی کمپیلوباکتر در نمونه های طغیان اسهالی ناشی از بیماری های منتقله از غذا در سطح کشور است.روش بررسی: این مطالعه مقطعی-توصیفی در بهار و تابستان سال ۱۳۹۴ بر روی ۱۰۲ طغیان ناشی از غذا که شامل تعداد ۳۰۵ نمونه سوآپ مدفوع افراد مبتلا به اسهال از استان های مختلف ایران بود، صورت گرفت. تمامی نمونه ها ازنظر کشت میکروب کمپیلوباکتر موردبررسی و نتایج مطالعه با آنالیز توصیفی، آزمون کای دو و با استفاده از نرم افزار SPSS21 صورت پذیرفت.یافته ها: از کل ۱۰۲ طغیان غذایی، بیشترین موارد مربوط به استان زنجان با ۲۵ طغیان (۲۴.۵%) واستان یزد با ۷۰ نمونه اسهال (۲۳%) بیشترین موارد را گزارش کردند. از ۳۰۵ مورد اسهالی ۱۱۹ مورد (۳۹%) مربوط به غذا، ۳۵ مورد (۱۱.۵%) ناشی از آب و ۱۵۱ مورد (۴۱.۵%) نامشخص بود (P<0.001). از کل طغیان ها دو طغیان از استان یزد آلوده به کمپیلوباکتر از نوع کمپیلوباکترکلی بودند. علائم بالینی بیماران شامل اسهال معمولی (۳۰.۹%)، کرامپ شکمی (۶۸.۵%)، تب (۳۱.۸%)، سردرد (۴۲.۳%)، اسهال خونی (۵.۲%)، تهوع (۶۲.۳%) و استفراغ (۶۴.۹%) بود.نتیجه گیری: نتایج بدست آمده نشان داد که گونه کمپیلو باکتر کلی بر خلاف گذشته که گونه ژژونی به عنوان عامل اسهال شناخته شده بود، در این تحقیق به عنوان عامل اسهال در طغیانهای غذایی کشور معرفی گردید.

کلید واژه: طغیان های ناشی از غذا، کمپیلوباکتر، اسهال

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.