شناسایی وضعیت انتخاب منابع اطلاعاتی در کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی پژوهشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی وضعیت انتخاب منابع اطلاعاتی در کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی پژوهشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی وضعیت انتخاب منابع اطلاعاتی در کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی پژوهشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی وضعیت انتخاب منابع اطلاعاتی در کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی پژوهشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی وضعیت انتخاب منابع اطلاعاتی در کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی پژوهشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نظام ها و خدمات اطلاعاتی

تعداد صفحات :۱۷

هدف: هدف از مقاله حاضر شناسایی وضعیت انتخاب منابع اطلاعاتی در کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی پژوهشگاه های زیر مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.روش: روش پژوهش پیمایش تحلیلی است و جهت گردآوری اطلاعات در زمینه نحوه انتخاب منابع اطلاعاتی در کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی پژوهشگاه های زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شد. جامعه پژوهش حاضر را تمامی کتابخانه های پژوهشگاه های زیر مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تشکیل می دهد.یافته ها: یافته های پژوهش نشان داد که کتابخانه های مورد بررسی از نظر تبعیت و استفاده از خط مشی مدون در وضعیت مطلوبی قرار دارند ولی از نظر مراعات محورها و محتواها نیازمند اصلاح و ارتقاء خط مشی هستند. همچنین نیاز به استفاده از ابزارهای انتخاب منابع متنوع در کتابخانه های مورد بررسی وجود دارد. در زمینه ارزشیابی مجموعه و وجین منابع اطلاعاتی نیز یافته های پژوهش نشان از توجه کتابخانه ها به برخی از معیارهای ارزشیابی دارد. یافته ها در زمینه نحوه انتخاب منابع اطلاعاتی در کتابخانه های تخصصی مورد بررسی نشان داد که اکثر آنها از کمیته انتخاب برای انتخاب منابع اطلاعاتی استفاده و بیشتر از طریق نمایشگاه های کتاب و به صورت دفعه ای اقدام به خریداری منابع می کنند. در زمینه شناسایی نیازهای اطلاعاتی نیز یافته های این پژوهش نشان داد که کتابخانه های مورد بررسی نیازمند استفاده از برخی از روش های مناسب هستند.نتیجه گیری: انتخاب منابع در کتابخانه های مورد بررسی در وضعیت متوسطی قرار دارد و برای ارتقاء سطح خدمات کتابخانه ها در این بخش لازم است تا اقدامات مقتضی در این زمینه صورت پذیرد.

کلید واژه: انتخاب منابع، مجموعه سازی، مراکز پژوهشی، کتابخانه ها، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.