ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتی اکسیدانی در میوه گونه های دارویی (Vitis vinifera) ،(vera Pistacia) ،(Sambucus nigra) و (Ilex spinigera)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتی اکسیدانی در میوه گونه های دارویی (Vitis vinifera) ،(vera Pistacia) ،(Sambucus nigra) و (Ilex spinigera) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتی اکسیدانی در میوه گونه های دارویی (Vitis vinifera) ،(vera Pistacia) ،(Sambucus nigra) و (Ilex spinigera) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتی اکسیدانی در میوه گونه های دارویی (Vitis vinifera) ،(vera Pistacia) ،(Sambucus nigra) و (Ilex spinigera)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتی اکسیدانی در میوه گونه های دارویی (Vitis vinifera) ،(vera Pistacia) ،(Sambucus nigra) و (Ilex spinigera) :
سال انتشار : ۱۳۹۶
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی
تعداد صفحات :۱۷
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: آنتی اکسیدان، آقطی سیاه، انگور، پسته، خاس، فلاونویید، فنل و رزوراترول، کروماتوگرافی مایع
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.