ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتی اکسیدانی در میوه گونه های دارویی (Vitis vinifera) ،(vera Pistacia) ،(Sambucus nigra) و (Ilex spinigera)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتی اکسیدانی در میوه گونه های دارویی (Vitis vinifera) ،(vera Pistacia) ،(Sambucus nigra) و (Ilex spinigera) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتی اکسیدانی در میوه گونه های دارویی (Vitis vinifera) ،(vera Pistacia) ،(Sambucus nigra) و (Ilex spinigera)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتی اکسیدانی در میوه گونه های دارویی (Vitis vinifera) ،(vera Pistacia) ،(Sambucus nigra) و (Ilex spinigera)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتی اکسیدانی در میوه گونه های دارویی (Vitis vinifera) ،(vera Pistacia) ،(Sambucus nigra) و (Ilex spinigera) :

سال انتشار : ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۷

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: آنتی اکسیدان، آقطی سیاه، انگور، پسته، خاس، فلاونویید، فنل و رزوراترول، کروماتوگرافی مایع

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.