سنتز سبز نانوذرات نقره در عصاره میوه زیتون تلخ و بررسی خاصیت ضد باکتریایی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنتز سبز نانوذرات نقره در عصاره میوه زیتون تلخ و بررسی خاصیت ضد باکتریایی آن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنتز سبز نانوذرات نقره در عصاره میوه زیتون تلخ و بررسی خاصیت ضد باکتریایی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنتز سبز نانوذرات نقره در عصاره میوه زیتون تلخ و بررسی خاصیت ضد باکتریایی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنتز سبز نانوذرات نقره در عصاره میوه زیتون تلخ و بررسی خاصیت ضد باکتریایی آن :

سال انتشار : ۱۳۹۴

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان

تعداد صفحات :۱۲

امروزه تولید نانوذرات نقره به روش های شیمیایی مختلفی انجام می گیرد که دارای معایبی از جمله عدم پایداری محلول و نیازمند تجهیزات پیشرفته برای تولید است. به همین دلیل محققان به سیستم های سبز تولید نانوذرات، که دارای حداقل خطرات زیست محیطی بوده و روش های تولید ساده دارند، روی آورده اند. نانوذرات نقره به روش سنتز سبز با استفاده از عصاره میوه نارس زیتون تلخ سنتز شدند و تاثیر غلظت عصاره و نیترات نقره بر میزان جذب نانوذره نقره در آزمایش فاکتوریل و در قالب طرح پایه کاملا تصادفی در سه تکرار مورد ارزیابی قرار گرفت. پراش اشعه ایکس به منظور تایید ساختارکریستالی نانوذرات استفاده شد، اندازه و توزیع اندازه ذرات توسط میکروسکوب الکترونی عبوری مورد بررسی قرار گرفت، سپس خاصیت ضد باکتریایی نانوذرات سنتز شده با استفاده از روش دیسک بررسی شدند. سنتز نانوذراتی به طور نسبی مونودیسپرس، شش ضلعی و با میانگین اندازه ۲۰ نانومتر در عصاره میون نارس زیتون تلخ تایید شد، اثر متقابل غلظت نیترات نقره و عصاره بر میزان جذب معنی دار گردید و نانوذرات سنتز شده از لحاظ خاصیت ضد باکتریایی بر علیه استافیلوکوکوس ارئوسو سودوموناس آئروژینوزا موثر بوده است. با توجه به اینکه مقاومت انتی بیوتیکی یکی از مشکلاتی است که برای از بین بردن این باکتری ها مطرح است لذا نانومواد به عنوان مواد مناسب برای مهار و از بین بردن این باکتری ها می توانند مورد استفاده قرار گیرند. اما باید میزان مقاومت سویه های بالینی در مقایسه با سویه های استاندارد مورد بررسی قرار گیرد.

کلید واژه: سنتز سبز، عصاره، نانوذره نقره، ضد باکتریایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.