ارزیابی برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه زغال اخته (.Cornus mas L) طی مراحل پایانی رشد


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه زغال اخته (.Cornus mas L) طی مراحل پایانی رشد دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه زغال اخته (.Cornus mas L) طی مراحل پایانی رشد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه زغال اخته (.Cornus mas L) طی مراحل پایانی رشد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه زغال اخته (.Cornus mas L) طی مراحل پایانی رشد :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)

تعداد صفحات :۱۴

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: اسید آسکوربیک، زغال اخته، زمان برداشت، ظرفیت آنتی اکسیدانی، ویژگی های کیفی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.