اثرات سینرژیستی اسید آلی پتاسیم سوربات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) بر شاخص های رشد، خونی، ترکیب لاشه، و فلور میکروبی روده در بچه ماهی قز آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات سینرژیستی اسید آلی پتاسیم سوربات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) بر شاخص های رشد، خونی، ترکیب لاشه، و فلور میکروبی روده در بچه ماهی قز آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات سینرژیستی اسید آلی پتاسیم سوربات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) بر شاخص های رشد، خونی، ترکیب لاشه، و فلور میکروبی روده در بچه ماهی قز آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات سینرژیستی اسید آلی پتاسیم سوربات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) بر شاخص های رشد، خونی، ترکیب لاشه، و فلور میکروبی روده در بچه ماهی قز آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات سینرژیستی اسید آلی پتاسیم سوربات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) بر شاخص های رشد، خونی، ترکیب لاشه، و فلور میکروبی روده در بچه ماهی قز آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :

سال انتشار : ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)

تعداد صفحات :۱۷

به منظور بررسی اثرات سینرژیستی اسیدآلی پتاسیم سوربات و پروبیوتیک Lactobacillus casei در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با میانگین وزن اولیه ۲.۷۵±۰.۰۵ گرم، آزمایشی به مدت ۸ هفته با به کارگیری شش تیمار، شامل: تیمار شاهد، جیره حاوی ۱۰۷CFU/g پروبیوتیک L. casei (تیمار ۱)، جیره حاوی ۰.۵ درصد پتاسیم سوربات (تیمار ۲)، جیره حاوی ۱ درصد پتاسیم سوربات (تیمار ۳)، جیره حاوی ترکیب ۰.۵ درصد پتاسیم سوربات و ۱۰۷ CFU/g پروبیوتیک L. casei (تیمار ۴) و جیره حاوی ترکیب ۱ درصد پتاسیم سوربات و ۱۰۷ CFU/g پروبیوتیک L. casei (تیمار ۵) صورت پذیرفت. آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی انجام گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که بیشترین میزان وزن نهایی، ضریب تبدیل غذایی، نرخ رشد ویژه و کارائی پروتئین در تیمار ۴ مشاهده شد که با سایر تیمارها اختلاف معنی داری داشت (P<0.05). از نظر ترکیب لاشه اختلاف معنی داری بین تیمارهای مختلف مشاهده نشد (P>0.05). میزان گلبول سفید در تیمار ۴ به طور معنی داری بیشتر از سایر تیمارها بود (P<0.05)، ولی اختلاف معنی داری در میزان گلبول های قرمز، هموگلوبین، هماتوکریت، نوتروفیل، لنفوسیت، مونوسیت، MCV، MCH وMCHC مشاهده نشد (P>0.05). بررسی تعداد کل باکتری ها و باکتری های اسید لاکتیک روده بین تیمار های مختلف اختلاف معنی داری را نشان داد به طوری که بیشترین میزان آن در تیمار ۴ مشاهده شد (P<0.05). در مجموع با توجه به نتایج و اثرات مثبت، افزودن ترکیب ۰.۵ درصد پتاسیم سوربات و ۱۰۷ CFU/g باکتریL. casei به جیره غذایی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان توصیه می گردد.

کلید واژه: قزل آلای رنگین کمان، پتاسیم سوربات، Lactobacillus casei

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.