مطالعه تاثیر انواع بسته بندی برماندگاری فیله کپورعلفخوار (Ctenopharyngodon idella) در دمای یخچال ۴


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه تاثیر انواع بسته بندی برماندگاری فیله کپورعلفخوار (Ctenopharyngodon idella) در دمای یخچال ۴ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه تاثیر انواع بسته بندی برماندگاری فیله کپورعلفخوار (Ctenopharyngodon idella) در دمای یخچال ۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تاثیر انواع بسته بندی برماندگاری فیله کپورعلفخوار (Ctenopharyngodon idella) در دمای یخچال ۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه تاثیر انواع بسته بندی برماندگاری فیله کپورعلفخوار (Ctenopharyngodon idella) در دمای یخچال ۴ :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی شیلات ایران (فارسی)

تعداد صفحات :۱۳

این تحقیق با هدف مطالعه تاثیر سه نوع بسته بندی معمولی، خلاء و سیل وکیوم (خلاء همراه با گاز بی اثر) بر ماندگاری ماهی کپور علفخوار در دمای یخچالی (۴oC) از طریق تعیین ویژگی های میکروبی و شیمیایی انجام گردید. نتایج نشان دادند که طی دوره نگهداری در تمامی تیمارها میزان پراکسید از حد مجاز (۱۰ میلی اکی والان اکسیژن در یک کیلوگرم چربی) تجاوز نکرد ولی میزان بازهای نیتروژنی فرار در بسته بندی معمولی در روز پانزدهم نگهداری ۳۰.۳۱±۰.۷۹ میلی گرم در ۱۰۰ گرم بود که بیش از حد استاندارد می باشد. میزان تیوباربیتوریک اسید در بسته بندی های سیل وکیوم و خلاء تا روز پانزدهم و در بسته-بندی معمولی تا روز نهم مطالعه در محدوده مجاز باقی ماند. میزان بار میکروبی در بسته بندی معمولی در روز دوازدهم ۷.۸۰±۰.۳۴ log cfu/g و در تمام بسته بندی ها در روز پانزدهم (معمولی ۹.۰۶±۰.۳۴، خلاء ۷.۵۲±۰.۲۶ و سیل وکیوم ۷.۰۴±۰.۱۲ log cfu/g)، خارج از محدوده استاندارد بودند (۱۰۷cfu/g) . با توجه به نتایج به دست آمده بهترین زمان ماندگاری فیله کپور علفخوار در روش بسته بندی خلاء و سیل وکیوم در روز دوازدهم نگهداری در یخچال مشاهده شد که روش سیل وکیوم با اختلاف معنی داری (p<0.05) بهتر از روش خلاء بود.

کلید واژه: بسته بندی تحت خلاء، بسته بندی سیل وکیوم، ماندگاری، ماهی کپور علفخوار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.