مقاله تعیین روابط بین عملکرد دانه و صفت های مختلف در رقم های سویا Glycin max L از راه تجزیه علیت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین روابط بین عملکرد دانه و صفت های مختلف در رقم های سویا Glycin max L از راه تجزیه علیت دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین روابط بین عملکرد دانه و صفت های مختلف در رقم های سویا Glycin max L از راه تجزیه علیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین روابط بین عملکرد دانه و صفت های مختلف در رقم های سویا Glycin max L از راه تجزیه علیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین روابط بین عملکرد دانه و صفت های مختلف در رقم های سویا Glycin max L از راه تجزیه علیت :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منووظر بررسی روابط موجود بین صفت های مؤثر بر عملکرد دانه رقم های دو گروه رسیدگی سویا آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان در سال ۱۳۸۸ اجرا گردید. تیمار آزمایشی شامل هفت رقم سویا به نام های ۰۳۳، ۰۳۲ سحر متعلق به گروه رسیدگی ۴ ال. ۱۷، کلارک زان و مادری )متعلق به گروه رسیدگی ۳ بود. در این آزمایکش صفت های تعداد غلاف در ساقه اصلی تعداد غلاف در شاخه فرعی تعداد غلاف در بوته تعداد دانه در غلاف وز هزار دانه وزن بوته وزن دانه در بوته تعداد دانه در بوته درصد روغن درصد پروتئین عملکرد دانه عملکرد بیولوژیک و شاخ برداشت مورد بررسی قرار گرفت. همأستگی بین صفت ها رگرسیو گام به گام و تجزیه علیت در گروه های رسیدگی به طو ر جداگانه انجام شد. نتایج این آزمایک نشا داد که صفت عملکرد بیولوژیک در گروه رسیدگی IV و صفت های وزن دانه در بوته عملکرد بیولوژیک و وزن بوته در گروه رسیدگی III دارای بیشترین ضریب همبستگی مثیت و معنی دار با عملکرد دانه بودند. نتایج رگرسیو گام به گام نیز نشا داد که این صفت ها بیشترین درصد تغییرات عملکرد را توجیه کردند. سپس صفت های وارد شده به مدل رگرسیونی توسط تجزیه علیت بررسی شد و بر اساس آ در گروه رسیدگی IV صفت عملکرد بیولوژیک r=1/04 و در گروه رسیدگی III صفت وزن دانه در بوته r=0/801 بیشترین اثر مستقیم و میأت را بر روی صفت عملکرد دانه دارا بودند. بنابراین با توجه به نتایج این آزمایک به نور می رسد که این صفت ها در گزینک سویا برای عملکرد از اهمیت بسیاری برخوردار باشند و هر گونه فعالیت های اصلاحی یا زراعی در جهت بهأود این صفت ها می تواند موجب افزایک عملکرد سویا شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.