چندشکلی ژن تیروزیناز در ماهیان قزل آلای رنگین کمان طلایی پرورشی (Golden Rainbow Trout: Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 چندشکلی ژن تیروزیناز در ماهیان قزل آلای رنگین کمان طلایی پرورشی (Golden Rainbow Trout: Oncorhynchus mykiss) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد چندشکلی ژن تیروزیناز در ماهیان قزل آلای رنگین کمان طلایی پرورشی (Golden Rainbow Trout: Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی چندشکلی ژن تیروزیناز در ماهیان قزل آلای رنگین کمان طلایی پرورشی (Golden Rainbow Trout: Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن چندشکلی ژن تیروزیناز در ماهیان قزل آلای رنگین کمان طلایی پرورشی (Golden Rainbow Trout: Oncorhynchus mykiss) :

سال انتشار : ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)

تعداد صفحات :۹

به منظور بررسی چندشکلی ژن تیروزیناز در ماهیان قزل آلای رنگین کمان طلایی، استحراج DNA از باله دمی ۱۰۰ قطعه بچه ماهی انجام گرفت. تکثیر ناحیه پلی مورفیک ۴۲۳bp ژن تیروزیناز با استفاده از تکنیک PCR و پرایمرهای اختصاصی Tyr1.2r و Tyr1.2f انجام شد. سپس به منظور هضم آنزیمی از آنزیم برشگر Hinf1 استفاده شد. بر این اساس سه الگوی برشی مشاهده شدند که در حالت اول افراد دارای دو قطعه ۲۲۲bp و ۲۰۱bp، دارای ژنوتیپ هموزیگوت NN بودند که عمل هضم آنزیمی روی آن انجام گرفته بود. از بین ۱۰۰ نمونه ۲۶ نمونه دارای این ژنوتیپ بودند. افراد دارای ۴۲۳bp دارای ژنوتیپ هموزیگوت MM بوده که مورد هضم قرار نگرفت و تعداد ۳۶ نمونه را شامل شد. در ژنوتیپ MN هر سه اندازه ۴۲۳bp، ۲۰۱bp و ۲۲۲bp مشاهده شد که بیان گر ژنوتیپ هتروزیگوت بود و از کل ۱۰۰ نمونه ۳۸ مورد دارای این ژنوتیپ بودند. تعداد آلل N و M به ترتیب ۹۰ و ۱۱۰ و مقدار فراوانی ژنی برای آلل N و M به ترتیب ۰.۴۵ و ۰.۵۵ حاصل شد. تعداد فراوانی ژنوتیپی NN، MN و MM به ترتیب ۰.۲۶، ۰.۳۸ و ۰.۳۶ به دست آمد. نتایج حاصل از کای اسکور و جی اسکور خروج جمعیت از تعادل هاردی – واینبرگ را نشان داد که علت خروج جمعیت قزل آلای رنگین کمان از تعادل، احتمالا تکثیر مصنوعی می باشد.

کلید واژه: چندشکلی، قزل آلای رنگین کمان طلایی، تیروزیناز، PCR-RFLP

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.